Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Fără cuvinte". Prezent la Cupa Mondială din 1994, nu a fost invitat la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur" | EXCLUSIV

„Fără cuvinte". Prezent la Cupa Mondială din 1994, nu a fost invitat la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur" | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Meciul de adio al „Generaţiei de Aur” a avut loc pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de oameni.

Nu a fost invitat la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”: „Am zis că asta e!”

„Generaţia de Aur” a României a învins selecţionata formată din „Legendele lumii”, scor 3-2, în ceea ce a fost cântecul de lebădă al formidabilei echipe naţionale care ne-a încântat de atâtea ori în ultima decadă a secolului trecut.

Pentru România au marcat Basarab Panduru (41), Gică Hagi (63), din penalty, şi Costel Gâlcă (72), în timp ce pentru echipa „World Stars”, condusă de „Specialul” Mourinho, au punctat Rivaldo (21) şi Goran Pandev (28).

Evenimentul nu a fost unul lipsit de controverse însă. După ce Ionel Ganea a avut un atac dur la adresa lui Gică Popescu, iată că a urmat şi rândul lui Andrei Vochin, oficial FRF, să-şi prezinte nemulţumirile.

Expertul Orange Sport a precizat că s-ar fi aşteptat ca atât el, cât şi Federaţia Română de Fotbal să aibă parte de o invitaţie la meci, mai ales că el a participat în calitate de jurnalist la Cupa Mondială din 1994.

”(n.r. despre faptul că FRF nu a fost invitată la meci) Te lasă fără cuvinte într-un fel. Fiecare interpretează cum vrea. La nivel instituţional, cred că trebuia făcută o asemenea invitaţie, la nivel personal pot înţelege.

Din toată delegaţia din America din 1994, cea extinsă, jucători, antrenori, oficiali, jurnalişti, eu cred că sunt singurul viu şi care n-a primit invitaţie.

Din partea presei cred că au primit invitaţie, dintre cei care trăiesc.

Am zis că asta e. Bine că a fost invitat Belo, care a reprezentat Federaţia pe teren cu cinste. Nu cred că vor fi relaţii reci, e o probă de înţelepciune, de a trata lucrurile aşa cum vor fi tratate. Nu cred că este o relaţie rece între fiecare membru al generaţiei şi FRF.

Există câţiva foarte puţini care aşa înţeleg să procedeze”, a spus Andei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: frfandrei vochin”generaţia de aur” 

viewscnt
Articole similare