Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fără muncă şi fără determinare nu poţi să faci nimic”. Teja, în al nouălea cer după victoria cu Dinamo

”Fără muncă şi fără determinare nu poţi să faci nimic”. Teja, în al nouălea cer după victoria cu Dinamo

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaşi a primit vizita lui Dinamo în a treia etapă a play-out-ului Ligii 1. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-1, graţie golurilor reuşite de Morar 14', Valente 29', Deaconu 39' şi Chamed 88' pen. Sorescu 35' a marcat unicul gol al ”câinilor”, într-o nouă partidă umilitoare pentru trupa din Ştefan cel Mare.

În urma rezultatului pozitiv obţinut, Teja nu şi-a putut ascunde fericirea. Antrenorul medieşenilor a afirmat că se bucură, în primul rând, pentru baieţii săi şi că victoria obţinută este una foarte importantă pentru club. Însă, tehnicianul lui Gaz Metan a amintit că sezonul nu s-a sfârşit încă şi că formaţia sa mai are drum lung până va fi sigură de rămânerea în Liga 1.

Teja, în al nouălea cer după victoria cu Dinamo

”Ne bucurăm că am câştigat acest meci, era foarte important pentru noi, mai ales că jucam acasă. Era foarte important acest meci, mă bucur că am reuşit să câştigăm, mă bucur pentru băieţi, pentru că muncesc foarte, foarte mult, îşi doresc, muncesc, au avut o atitudine bună.

Mai avem multe meciuri, deocamdată n-am reuşit nimic, mai avem următorul meci cu Sibiu, un joc foarte important. Joci cu sabia deasupra capului, e presiune foarte mare, dar mă bucur că am un grup bun şi au înţeles că trebuie să dea maxim. Fără muncă şi fără determinare nu poţi să faci nimic”, a declarat Mihai Teja.

VIDEO | Rezumat Academica Clinceni - FCSB 0-2

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan dinamogaz metan mediasdinamo bucureştimihai teja 

viewscnt
Articole similare