You are here:

Fără precedent! Antrenorul unui club important din Europa a plâns la conferinţa de presă după ce a fost rănit de suporteri. Fanii au făcut prăpăd

Fără precedent! Antrenorul unui club important din Europa a plâns la conferinţa de presă după ce a fost rănit de suporteri. Fanii au făcut prăpăd

Fotbal internațional

Comentarii

Partizan Belgrad a suferit o înfrângere dură în faţa Stelei Roşii, scor 0-4, în ”Eternul Derby” al Serbiei.

Steaua Roşie nu a avut milă de Partizan. ”Zvezda” a dat recital în faţa suporterilor rivalei de moarte

În faţa a peste 25.000 de spectatori, Steaua Roşie a dominat categoric partida şi a deschis scorul în ”Eternul Derby” în minutul 24 prin Ndiaye, care a transformat un penalty.

La ultima fază a primei reprize, Zvezda şi-a dublat avantajul prin congolezul Silas, atacant ce a evoluat pentru Stuttgart în ultimele cinci sezoane.

Partea secundă a fost tot la îndemâna campioanei Serbiei, care a punctat din nou prin Ndiaye în minutul 55. Atacantul senegalez nu s-a oprit aici şi a realizat hattrick-ul în minutul 65.

Steaua Roşie s-a impus cu 4-0 în derby-ul oraşului Belgrad şi a revenit pe prima poziţie, cu 22 de puncte, la trei puncte distanţă de locul secund ocupat de Mladost.

De cealaltă parte, Partizan este pe nouă, cu 11 puncte, iar titlul pare la discreţia rivalilor de pe Rajko Mitic, deşi s-au disputat doar nouă etape.

Pentru fosta echipă a lui Miodrag Belodedici a fost a treia victorie consecutivă în derby.

Noapte agitată la Belgrad! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de fani, a plâns, iar după o zi şi-a dat demisia

Eşecul categoric din derby-ul cu Steaua Roşie a fost greu de înghiţit pentru ultraşii lui Partizan, unii dintre cei mai fioroşi din Europa, iar ”Grobari” au decis după meci să-l tragă la răspundere pe Alexandar Stanojevic, antrenorul clubului.

După spusele acestuia, fanii lui Partizan au spart vestiarul echipei, iar cioburile i-au provocat o rană la cap, din cauza căreia a fost nevoit să vină bandajat la conferinţa de presă.

Astăzi, la o zi după meci, Stanojevic şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al lui Partizan Belgrad.

„Fanii furioşi au spart vestiarul şi am fost atins de cioburi, nimic mai mult nu s-a întâmplat. Nu e cazul să facem o dramă din asta.

Mi-au spus să plec, foarte bine. Dar apoi au strigat faptul că am vândut clubul. Nu e cazul de aşa ceva. Cum adică am vândut clubul? Nu fug de responsabilitate. Cui m-am vândut eu?”, potrivit sportal.rs.

Ca jucător, Stanojevic a jucat pentru Partizan în perioada 1999-2001.

Afla mai multe despre: steaua roşiepartizanserbia 

viewscnt
Articole similare