Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără ”principal”, FCU Craiova a trimis antrenorul de portari la flash-interviu: ”Venirea patronului în vestiar nu ucide pe nimeni”

Fără ”principal”, FCU Craiova a trimis antrenorul de portari la flash-interviu: ”Venirea patronului în vestiar nu ucide pe nimeni”

Fotbal

Comentarii

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-2 (2-2), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 29-a din Superligă.

Golurile gazdelor au fost marcate de către Joao Pedro (min. 13), Claudiu Micovschi (min. 28) şi Andrej Fabry (min. 63), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Juan Bauza (min. 22) şi Andrei Dragu (min. 42). 

Valentin David, după eşecul de la Arad: ”A fost o muncă infernală”

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe loc de play-off, locul 6, cu 40 de puncte, în timp ce FCU Craiova se menţine pe locul 13, cu 31 de puncte.

FCU Craiova nu mai are antrenor prinicipal după ce l-a demis pe Giovanni Costantino, iar la flash-interviul de după meciul cu UTA l-a trimis pe antrenorul cu portari, Valentin David.

Am mai spus şi înainte de meci că va fi greu. Au făcut 60 de minute bune, dar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. A fost o muncă infernală. Nu toţi au jucat 90 de minute. Unii nu pot duce mai mult de 70 de minute.

Mai există şi alţii care nu intră bine în joc. Îi bagi şi le mai trebuie acomodare. Ratează mult. Nu e uşor să ai un Bauza în teren. Lipsa de experienţă ne-a adus către această înfrângere. A fost o repriză frumoasă, însă, din nou, am greşit.

Venirea patronului în vestiar nu ucide pe nimeni. Eu pe nimeni n-am mai văzut aşa plăcut. O să caute un antrenor mai repede. Noi avem aproape 80% de jucători ofensivi. Ignorăm partea de apărare. Noi am primit multe goluri pe contraatac”, a declarat Valentin David, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: valentin daviduta-fcu craiova 

viewscnt
Articole similare