Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Faraon" în Liga 1. Salariul impresionant pe care FCSB a acceptat să-l plătească: "Trebuie să plece la minim un milion de euro ca să simtă" | EXCLUSIV

"Faraon" în Liga 1. Salariul impresionant pe care FCSB a acceptat să-l plătească: "Trebuie să plece la minim un milion de euro ca să simtă" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit salariul de "faraon" pe care Florinel Coman (25 de ani) îl încasează la FCSB. Şeptarul "roş-albaştrilor" este cel mai bun fotbalist din campionat în acest moment, iar salariul său este unul pe măsură.

Florinel Coman este jucătorul fără de care FCSB nu ar fi fost aceeaşi echipă în acest sezon, în care - în tandem cu Darius Olaru - a dus echipa pe umerii săi şi a marcat goluri importante, care au adus aproape titlul de campioană după 9 ani.

Florinel Coman este plătit regeşte la FCSB. Mihai Stoica: "Ia aproape 400.000 de euro pe an"

Coman încasează un salariu de "faraon" la FCSB. Într-o discuţie despre o eventuală plecare a lui Florinel Comna, Mihai Stoica a dezvăluit salariul pe care fotbalistul transferat în 2017 de la Farul îl încasează anual de la echipa lui Gigi Becali.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a spus că orice echipă care îl vrea ar trebui să-i ofere lui Florinel Coman un salariu de minim un milion de euro.

"Nimeni nu spune că n-ar vrea să plece, dar uite care-i treaba. Salarii de un milion pe afară nu prea sunt, doar prin ţările arabe. Dar prin Europa nu prea sunt. Lumea poate nu ştie, în Italia sunt jucători care câştigă 200.000 de euro pe an, de Serie A. Şi joacă meci de meci în Serie A.

200.000, 300.000. Străinii iau puţin mai mult. Coman ia aproape 400.000 de euro aici, trebuie să plece la minim un milion ca să simtă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Florinel Coman a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de 10 ori şi a livrat nouă pase de gol.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsalariuflorinel comantransfersuperligaliga 1 

viewscnt
Articole similare