Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul a învins-o pe Galata, dar turcii şi-ar putea lua revanşa! Gică Popescu: ”Le-am propus să jucăm din nou în octombrie”

Farul a învins-o pe Galata, dar turcii şi-ar putea lua revanşa! Gică Popescu: ”Le-am propus să jucăm din nou în octombrie”

Farul Constanța

Comentarii

Farul COnstanţa s-a impus în amicalul jucat împotriva lui Galatasaray, scor 3-1.

Farul Constanţa a reuşit să se impună în faţa lui Galatasaray, scor 3-1. Formaţia pregătită de Gică Hagi a fost condusă pe mai mult de jumătate din durata meciului, însă a întors scorul senzaţional în ultimele minute, fraţie lui Jefte, Fernandes şi Ganea.

Partida s-a jucat în Turcia, iar formaţia pregătită de ”Rege” a fost primită cu braţele deschise de Galata. Amicalul a picat bine ambelor părţi, iar oficialii Farului s-au declarat foarte mulţumiţi de experienţă. Gică Popescu a dezvăluit că a şi propus formaţiei din Istanbul şansa de a îşi lua revanşa, în următoarea pauză internaţională, în octombrie.

Farul a învins-o pe Galata, dar turcii şi-ar putea lua revanşa!

A fost un meci reuşit, în special repriza a doua, când am reuşit să marcăm cele trei goluri. Ne-am atins obiectivul, am rulat toţi jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Am propus celor de la Galata să le oferim revanşa în pauza echipelor naţionale din luna octombrie. Sper să reuşim să facem acest joc, pentru că s-ar bucura publicul constănţean de prezenţa celor de la Galatsaray la Constanţa”, a declarat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: farul constanţagică hagigică popescufarul galatagalatasaray 

viewscnt
Articole similare