Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul Constanţa îşi continuă aventura europeană în Conference League. Cu cine va juca mai departe

Farul Constanţa îşi continuă aventura europeană în Conference League. Cu cine va juca mai departe
Comentarii

Farul Constanţa a fost eliminată de Sheriff Tiraspol din preliminariile Ligii Campionilor, marţi, după ce a pierdut fără drept de apel returul din Moldova, scor 0-3.

În consecinţă, campioana României a fost ”retrogradată” automat în cea de-a treia competiţie europeană ca importanţă: Conference League.

Farul o va întâlni pe Urartu în Conference League

Aşadar, Farul Constanţa va fi distribuită în turul doi preliminar al Conference League, ruta campioanelor, unde o va întâlni pe campioana Armeniei, Urartu.

Urartu a fost eliminată şi ea, marţi, din drumul către grupele Ligii Campionilor de către campioana Bosniei-Herţegovina, Zrinjski, scor 3-3 la general şi 3-4 la loviturile de departajare.

  • Farul Constanţa va juca primul meci, acasă, la Ovidiu, pe 27 iulie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 3 august, în Armenia.

Tot în această fază a competiţiei, dar pe ruta non-campioanelor, România mai este reprezentată de CFR Cluj (vs Adana Spor), Sepsi (vs. TSKA Sofia) şi FCSB (vs. TSKA 1948 Sofia).

Cine este Urartu

Urartu a reuşit sezonul trecut al doilea titlu de campioană din istorie, după alte cinci ocazii în care a terminat doar pe locul doi.

  • Lotul formaţia din Erevan este cotat la 6,5 milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Cel mai important jucător din lotul armenilor este Perisa Pesukic - un milion de euro.

Un alt nume important este Aras Ozbiliz, un atacant de 33 de ani, trecut pe la Ajax Amsterdam, Kuban Krasnodar, Spartak Moscova, Rayo Vallecano, Beşiktaş sau Willem ll Tilburg.

Afla mai multe despre: farul - urartu 

viewscnt
Articole similare