Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul, fără victorie în cele şapte deplasări din actuala stagiune! Ce spun dobrogenii înaintea vizitei la Botoşani: ”Ar fi momentul să începem să câştigăm în deplasare”

Farul, fără victorie în cele şapte deplasări din actuala stagiune! Ce spun dobrogenii înaintea vizitei la Botoşani: ”Ar fi momentul să începem să câştigăm în deplasare”

Farul Constanța

Comentarii

Vineri seara, Farul Constanţa o va înfrunta pe FC Botoşani, în deplasare, în a 14-a etapă a Ligii 1.

Farul Constanţa se pregăteşte pentru vizita la Botoşani, unde va disputa partida din a 14-a etapă a Ligii 1, împotriva echipei conduse de Marius Croitoru.

Din cele şapte etape jucate în deplasare în actuala stagiune, constănţenii au reuşit să însumeze doar trei puncte, fără să câştige vreun meci.

Pe teren propriu, echipa condusă de Gică Hagi pare candidată la play-off, dar, pe teren străin, Farul nu se ridică la acelaşi nivel.

Farul, fără victorie în cele şapte deplasări din actuala stagiune!

Fotbaliştii constănţeni sunt conştienţi de acest lucru şi intenţionează să rectifice situaţia, care deja provoacă un blocaj mental.

Aurelian Chiţu şi Sebastian Mladen au vorbit despre vizita care îi aşteaptă pe constănţeni vineri şi au recunoscut că au nevoie de victoria, în faţa unui adversar redutabil.

Ţinând cont de performanţele noastre din deplasare din sezonul ăsta, ar cam fi momentul să începem să câştigăm pentru a nu ne îndepărta de zona play-off-ului. Nu va fi un meci uşor, Botoşani este o echipă destul de bună”, a declarat Aurelian Chiţu.

Întotdeauna e greu să joci la Botoşani, o echipă foarte bună. Le place foarte mult să atace, cu siguranţă trebuie să fim pregătiţi de acest meci pentru că va fi un meci foarte, foarte dificil. Am avut mai multe zile de odihnă, trebuie să privim partea plină a paharului”, a adăugat Sebastian Mladen.

Afla mai multe despre: farul constanţaaurelian chiţusebastian mladenbotoşani farul 

viewscnt
Articole similare