You are here:

Farul negociază o revenire de senzaţie, dar recunoaşte că are concurenţă! Nu e Louis Munteanu: "Am vorbit, e adevărat"

Farul negociază o revenire de senzaţie, dar recunoaşte că are concurenţă! Nu e Louis Munteanu: "Am vorbit, e adevărat"

Farul

Comentarii

Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, a anunţat că "Marinarii" poartă negocieri pentru o revenire de senzaţie la echipă. Fostul atacant, acum în conducerea Farului, a dat şi numele jucătorului cu care se poartă discuţii.

Este vorba despre Alexi Pitu (22 de ani), cel care a rămas liber de contract. Aflat la Bordeaux, club care şi-a întrerupt activitatea şi are probleme mari din punct de vedere financiar, românul va rămâne liber de contract.

Alexi Pitu, revenire de senzaţie la Farul Constanţa?

Farul a discutat deja cu Alexi Pitu pentru o revenire de senzaţie la Farul, după ce echipa lui Gică Hagi a încasat două milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Totuşi, Ciprian Marica a recunoscut că Farul are concurenţă pentru semnătura lui Pitu.

"Ne-am dori, da. Am vorbit cu Pitu, e foarte adevărat. Rămâne de văzut dacă vom fi noi opţiunea lui Pitu. Înţeleg că mai are variante din SuperLiga. El ne-a spus că are şi alte opţiuni, deci nu ştiu dacă ele sunt şi din ţară sau străinătate.

Ideal ar fi clar să încerci să te zbaţi în afară. Să rămână afară, să joace acolo. Nu ştiu dacă se referea la CFR când spunea că are alte opţiuni", a declarat Ciprian Marica, potrivit Fanatik.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexi piturevenirenegocierifarultransfer 

viewscnt
Articole similare