Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul pune presiune pe LPF în privinţa amânării partidei cu FCSB: ”Organizatorul trebuie să ne comunice astăzi dacă se dispută meciul”

Farul pune presiune pe LPF în privinţa amânării partidei cu FCSB: ”Organizatorul trebuie să ne comunice astăzi dacă se dispută meciul”

Farul Constanța

Comentarii

După ce un focar de Covid a izbucnit la echipă, FCSB doreşte să amâne partida cu Farul Constanţa, din campionat, iar formaţia dobrogeană cere joi un răspuns dacă se va disputa meciul.

FCSB trece prin clipe grele. Edi Iordănescu, majoritatea staff-ului său şi mulţi jucători au fost depistaţi cu Covid, iar formaţia roş-albastră speră să amâne partida împotriva Farului Constanţa, din campionat. FCSB va avea nevoie să aducă dovezi pentru obţinerea amânării, iar echipa pregătită de Gică Hagi pune presiune pe ”roş-albaştri”, dar şi pe LPF.

Farul a emis, joi, un comunicat prin care cerea un răspuns în privinţa disputării partidei. Echipa dobrogeană a afirmat că ar dori ca meciul să se joace la data stabilită şi cere lămuriri despre ce are să se întâmple. Farul aşteaptă un răspuns până la sfârşitul eliberării comunicatului.

Farul pune presiune pe LPF în privinţa amânării partidei cu FCSB

După informaţiile apărute în această săptămână, în spaţiul public, legate de situaţia jucătorilor indisponibili din lotul FCSB, infectaţi cu Covid, solicităm Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiţiei 'Liga 1',  să ne comunice oficial, cât mai repede posibil, dacă meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB se va disputa sau nu la data la care a fost programat, respectiv 24 octombrie 2021.

Clubul nostru doreşte ca acest meci să se desfăşoare la data programării lui, iar organizatorul competiţiei trebuie să ne comunice astăzi, în funcţie de documentaţia prezentată de FCSB , dacă meciul se joacă sau nu”, se araă în comunicatul postat cu Farul.

Afla mai multe despre: farul constanţafcsblpf,  

viewscnt
Articole similare