Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul schimbă din mers strategia! Una dintre vedetele echipei nu mai pleacă la Rapid

Farul schimbă din mers strategia! Una dintre vedetele echipei nu mai pleacă la Rapid

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut în această vară doi jucători foarte importanţi: Denis Alibec şi Andrei Borza.

Farul schimbă din mers strategia! Una dintre vedetele echipei nu mai pleacă la Rapid

Mai mult decât atât, „marinarii” ar fi putut să-l piardă şi pe Constantin Grameni, care a fost dorit de Rapid. Campionii României au schimbat însă strategia şi nu mai vor să-l vândă pe mijlocaş, cel puţin până în iarnă, pentru a-l putea avea pe Grameni în Europa, în cazul în care se va califica în grupele Conference League, anunţă Prosport.

„Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, declara Gică Popescu, la Prima Sport.

Unde va juca Farul meciurile de acasă, în cazul în care se va califica în grupele UEFA Conference League

Farul a învins-o pe HJK Helsinki, scor 2-1, în meciul tur din play-off-ul UEFA Conference League.

Dacă va reuşi să se califice în grupele UEFA Conference League, Farul va fi nevoită să joace pe un alt stadion meciurile de acasă. Micuţa arenă din Ovidiu nu îndeplineşte criteriile cerute de UEFA, astfel că Gică Hagi şi-ar dori să se mute pe „Arcul de Triumf, cochetul stadion din Bucureşti.

„Da, aşa este, am avut o discuţie cu domnul Hagi. La una dintre vizitele pe care Farul ni le-a făcut, când s-a antrenat aici, Hagi mi-a spus că dacă va ajunge să joace în grupe, atunci ar dori să evolueze aici în jocurile de acasă. I-a plăcut ce a văzut, a fost mulţumit de condiţii, s-a simţit mereu bine.

I-am spus că suntem deschişi şi că rămâne să ne auzim concret atunci când Farul va fi în grupe, dacă se va ajunge la situaţia aceasta”, a declarat Radu Popa, directorul Complexului Sportiv Arcul de Triumf, potrivit GSP.

 

Afla mai multe despre: farulgica hagigica popescuconstantin grameni 

viewscnt
Articole similare