Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fascinant! Cine l-a sfătuit pe Lunin să stea pe mijlocul porţii la penalty-ul lui Bernardo Silva. O execuţie de acum 5 ani l-a dat de gol

Fascinant! Cine l-a sfătuit pe Lunin să stea pe mijlocul porţii la penalty-ul lui Bernardo Silva. O execuţie de acum 5 ani l-a dat de gol
Comentarii

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League după o victorie la loviturile de departajare, în faţa celor de la Manchester City, scor 1-1, (3-4 d.p.)

Unul dintre eroii madrilenilor de la partida de pe Etihad Stadium este Andriy Lunin, al treilea portar al celor de la Real Madrid, la începutul acestui sezon, în spatele lui Thibaut Courtois şi Kepa Arrizabalaga.

Portarul naţionalei Ucrainei a impresionat prin meciurile sale făcute în UEFA Champions League. A "închis" poarta în optimi, în faţa celor de la RB Leipzig şi a prevenit o avalanşă de goluri în faţa echipei antrenate de Pep Guardiola, în faza sferturilor.

Lunin s-a remarcat şi în timpul loviturilor de departajare. Portarul madrilenilor l-a anticipat pe Bernardo Silva, unul dintre cei mai valoroşi jucători ofensivi ai campionatului englez.

Kepa, "salvatorul" lui Lunin la loviturile de departajare

Însă, ucraineanul nu a "ghicit" execuţia internaţionalului portughez. Acesta a fost sfătuit de rezerva sa, Kepa Arrizabalaga, în pauza dintre finalul prelungirilor partidei şi începutul seriilor de lovituri de departajare. Kepa şi-a amintit de finala Cupei Ligii Angliei din 2019, disputată între Chelsea şi Manchester City, finală în care "cetăţenii" s-au impus, la penalty-uri.

Atunci, Bernardo Silva a executat pe centrul porţii, fără prea mare intensitate şi reuşea să puncteze pentru echipa din Manchester. Kepa i-a transmis lui Lunin o posibilă execuţie din arsenalul experimentatului mijlocaş portughez, iar sfatul său s-a dovedit util, pentru Lunin.

Fostul portar al celor de la Valladolid a prins fără probleme şutul expediat de Bernardo Silva şi a reuşit să-şi ajute echipa să se califice în semifinalele UEFA Champions League.

Real Madrid o va întâlni pe Bayern Munchen, în ultima oprire în drumul spre finala de la Londra, din luna mai. În cealaltă semifinală, Borussia Dortmund va juca o dublă manşă împotriva campioanei Franţei, Paris Saint-Germain.

Afla mai multe despre: real madridandriy luninkepabernardo silvamanchester cityuefa champions league 

viewscnt
Articole similare