Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favorita lui Denis Alibec de la Campionatul Mondial din Qatar: ”Vă daţi seama că ne dorim şi noi să fim acolo!” | EXCLUSIV

Favorita lui Denis Alibec de la Campionatul Mondial din Qatar: ”Vă daţi seama că ne dorim şi noi să fim acolo!” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Denis Alibec a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport. Atacantul de la Farul a dezvăluit care este favorita lui de la Campionatul Mondial.

După cele patru meciuri disputate vineri în grupele G şi H, se cunoaşte programul complet al optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022, iar capul de afiş va fi înfruntarea Franţa – Polonia.

Ultimele două echipe care s-au calificat în optimile Campionatului Mondial au fost Brazilia, care a terminat pe primul loc în grupă, chiar dacă a pierdut ultimul meci cu Camerun şi Elveţia, care s-a impus în faţa Serbiei, într-un meci spectaculos. 

Denis Alibec a fost chestionat despre Campionatul Mondial. Fotbalistul de la Farul susţine că mereu a ţinut cu Argentina, deoarece îşi doreşte ca Messi să câştige Campionatul Mondial. Alibec a dezvăluit că şi-ar dori să fie cu echipa naţională a României în Qatar. 

”Mereu am ţinut cu Argentina pentru Messi şi sper să reuşească să ia şi el Campionatul Mondial. Chiar mă uit în fiecare zi şi, când văd tribunele acelea şi stadioanele, şi imnul, vă daţi seama că ne dorim şi noi să fim acolo”, a spus Alibec, la Orange Sport.

Programul complet al optimilor de finală din cadrul Cupei Mondiale din Qatar 2022 este următorul:

Ţările de Jos – Statele Unite ale Americii, 3 decembrie, ora 17:00

Argentina – Australia, 3 decembrie, ora 21:00

Franţa – Polonia, 4 decembrie, ora 17:00

Anglia – Senegal, 4 decembrie, ora 21:00

Japonia - Croaţia, 5 decembrie, ora 17:00

Brazilia – Coreea de Sud, 5 decembrie, ora 21:00

Maroc – Spania, 6 decembrie, ora 17:00 

Portugalia – Elveţia, 6 decembrie, ora 21:00

Afla mai multe despre: cupa mondială-argentina-denis alibec 

viewscnt
Articole similare