Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favorita lui Ronaldo Nazario la Campionatul Mondial după ce Brazilia a fost eliminată! Jucătorul care l-a uimit pe fostul atacant: ”Îmi aduce aminte de mine!”

Favorita lui Ronaldo Nazario la Campionatul Mondial după ce Brazilia a fost eliminată! Jucătorul care l-a uimit pe fostul atacant: ”Îmi aduce aminte de mine!”

Cupa Mondială

Comentarii

Ronaldo Nazario şi-a ales favorita la Cupa Mondială după ce Brazilia a fost eliminată de Croaţia la loviturile de la 11 metri.

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar. La loviturile de departajare, Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

În urma eliminării, Tite a recunoscut că este ”finalul unui ciclu” la echipa naţională a Braziliei, sugerând că urmează să îşi dea demisia.

La Cupa Mondială din Qatar au fost mai multe surprize. Ronaldo Nazario, dublu câştigător al competiţiei, şi-a ales favorita şi a mizat pe naţionala Franţei, care a eliminat Anglia în sferturi. 

”Franţa a confirmat în acest turneu. Eu cred că sunt favoriţi la câştigarea competiţiei. Au o echipă solidă, fie că vorbim de apărare, mijloc sau atac”, a spus brazilianul, potrivit getfootballnewsfrance.com. 

Mai mult decât atât, Ronaldo Nazario a vorbit şi despre Mbappe. Brazilianul susţine că atacantul lui PSG îi aminteşte de el. 

”Ar putea să iasă cel mai bun jucător al Cupei Mondiale. Îmi aduce aminte de mine şi perioada în care jucam, ştie să-şi folosească atuurile, când să accelereze, când să paseze şi când să finalizeze fazele”, a completat fostul jucător. 

Afla mai multe despre: cupa mondială-ronaldo nazario-mbappe 

viewscnt
Articole similare