Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favoritul lui Gigi Becali se autopropune la FCSB: ”Nu am de ce să nu recunosc”

Favoritul lui Gigi Becali se autopropune la FCSB: ”Nu am de ce să nu recunosc”galerie foto

FCSB

Comentarii

Ilie Poenaru a discutat despre cum ar proceda la FCSB, dacă Gigi Becali l-ar aduce la club.

Ilie Poenaru este deja cunoscut drept favoritul lui Becali, după ce a fost lăudat de latifundiar în mai multe rânduri.

Antrenorul s-a remarcat la Academica Clinceni, după ce a reuşit să conducă formaţia surprinzător în play-off, înaintea venirii dezastrului la club.

Apoi, dorit de Dinamo, Poenaru a făcut pasul la Gaz Metan, întrucât se înţelesese cu formaţia medieşeană înainte de a fi ofertat de ”câini”.

Tânărul tehnician a reuşit mai multe rezultate impresionante, în ciuda faptului că atât el, cât şi jucătorii nu erau plătiţi la luni bune.

În urma plecării de la Mediaş, Poenaru nu mai are dreptul a mai prelua altă echipă în acest sezon, întrucât a pregătit deja două.

În ciuda acestui fapt, acesta s-a autopropus la FCSB, explicând cum ar proceda în relaţia cu Gigi Becali, deşi a recunoscut că nu a fost contactat încă de latifundiar.

Favoritul lui Gigi Becali se autopropune la FCSB

Domnul Becali nu m-a sunat, nu am de ce să nu recunosc. A avut nişte cuvinte foarte frumoase la adresa mea şi asta nu face decât să mă bucure.

Mi-am pus amprenta peste tot şi nu face decât să îmi dea încredere. Aş avea o altă abordare (n.r. în relaţia cu Becali), am ajuns la o maturitate încât să pot să gestionez o asemenea situaţie.

Am mai spus, fiind zi de zi cu jucătorii pe teren, nu cred că este o problemă dacă patronul spune că vrea să joace X sau Y, nu cred că la FCSB este vreun jucător mai bun decât altul. E clar că sunt ceva diferenţe de maturitate, dar…

Mergi la meci şi discuţii cu patronul, îi explici situaţia, vii cu argumente şi trebuie să îl faci să înţeleagă că ceea ce spui tu este bine pentru echipă.

Cred că până la urmă există înţelegere, dansul nu vrea răul echipei. E clar că, dacă eu îl presez încontinuu, trebuie să facă şi ca mine.

Deocamdată nu aş vrea să discut despre subiectul ăsta, FCSB are un antrenor bun. Eu cred că au şanse foarte mari la campionat şi nu are rost să discuăm mai mult, nu este ok faţă de Toni Petrea.

Nu este doar Ilie Poernaru pe lista lui Becali, sunt şi alţi antrenori. Nu vreau să vorbesc nici despre FCSB, nici despre alt club. Nici mie nu mi-ar fi convenit”, a declarat Ilie Poenaru, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare