Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fază controversată în Leipzig - Real Madrid! Nemţilor li s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid. Primele explicaţii

Fază controversată în Leipzig - Real Madrid! Nemţilor li s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid. Primele explicaţii
Comentarii

Controversele de arbitraj nu au lipsit din RB Leipzig - Real Madrid!

RB Leipzig a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în duelul cu Real Madrid

În minutul 3 al meciului din Germania, RB Leipzig a reuşit să dea lovitura împotriva madrilenilor, dar bucuria nemţilor a durat foarte puţin, golul fiind anulat imediat pe motiv de ofsaid. 

Lunin a boxat iniţial greşit o minge centrată din corner. Balonul a ajuns la Schlager, care a şutat din marginea careului, dar imprecis. Totuşi, şutul slab a direcţionat mingea spre Sesko, iar mijlocaşul austriac a înscris cu capul din câţiva metri, el fiind în poziţie regulamentară!

„Centralul” a anulat imediat golul pe motiv de ofsaid, iar explicaţia este reprezentată de poziţia lui Benjamin Henrichs. Germanul se afla în spatele lui Lunin în momentul execuţiei lui Sesko, iar arbitrii au considerat că portarul lui Real Madrid a fost incomodat astfel.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, a reacţionat imediat: „Scandalos! Gol inexplicabil anulat pentru Leipzig împotriva lui Real Madrid!”

Totuşi, ziarul Marca a oferit o explicaţie prin Pavel Fernandez, specialist în arbitraj: „Golul a fost anulat pentru un ofsaid la Henrichs. Germanul nu loveşte mingea, dar interferează clar, chiar îl împinge pe Lunin”.

Afla mai multe despre: champions leagueleipzigreal madrid 

viewscnt
Articole similare