Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fază de cascadorii râsului în Dinamo Kiev - Benfica! Un fotbalist ucrainean a fost eliminat după doar un cartonaş galben | VIDEO

Fază de cascadorii râsului în Dinamo Kiev - Benfica! Un fotbalist ucrainean a fost eliminat după doar un cartonaş galben | VIDEO
Comentarii

Dinamo Kiev şi Benfica au remizat marţi seara, scor 0-0. În minutul 82 al confruntării, centralul Anthony Taylor a fost la un pas de a gafa grav.

Dinamo Kiev a reuşit să obţină un punct în debutul noii ediţii de Champions League. Trupa lui Mircea Lucescu a primit vizita Benficăi şi a fost la un pas de a câştiga, lovind bara de două ori înainte de a avea un gol anulat în minutul 90+3.

Fază de cacadorii râsului în Dinamo Kiev - Benfica!

Însă, faza meciului a venit cu câteva minute înainte. Denys Garmash a avut o intrare cu talpa asupra unui adversar, iar Anthony Taylor i-a arătat cartonaşul galben, primul încasat de ucrainean în acea partidă. Însă, imediat după, centralul englez a scos şi cartonaşul roşu şi l-a trimis pe mijlocaş la vestiare.

Garmash a încercat să îi explice lui Taylor că încasase doar un cartonaş galben, însă centralul nu a vrut să audă, iar jucătorul lui Dinamo Kiev a trebuit să părăsească terenul. Din fericire pentru echipa lui Mircea Lucescu, greşeala a fost sesizată, iar fotbalistul a fost chemat înapoi, cu arbitrul rectificând situaţia.

VIDEO cu faza

Afla mai multe despre: denys garmashdinamo kievmircea lucescuanthony taylordinamo kiev benfica 

viewscnt
Articole similare