Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş a ajuns în Liga 2! Vintilă este dărâmat după retrogradare: ”Vreau să uit cât mai repede sezonul acesta”

FC Argeş a ajuns în Liga 2! Vintilă este dărâmat după retrogradare: ”Vreau să uit cât mai repede sezonul acesta”

FC Argeș

Comentarii

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că a revenit în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă a câştigat dubla manşă datorită victoriei din tur (6-1). Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul la Mioveni.

”Am terminat un an dificil. Mi-l doream altfel. Am avut o şansă nu am ştiut să profităm de ea. Consider că am pierdut pe mâna noastră. Am ratat mult azi şi a fost foarte fragmentat jocul, simulări, căderi. Trebuie să facem o analiză a ce s-a întâmplat. Trebuie să tragem linie, să începem reconstrucţia. Aşa au făcut şi nemţii după ce au pierdut 5-1 cu România.

Trebuie să sp ştergem de praf. Eu sunt aici să antrenez jucătorii. Îmi pare rău pentru că eu am credit tuturor, nu am făcut diferenţa între străini şi români. Jucătorii nu au reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor. (cât la sută e vinovat?) Nu vreau să fac procente, să dau vina pe altcineva. Am făcut tot ce a depins de mine. Vreau să uit cât mai repede sezonul acesta”, a declarat Vintilă după meci. 

  • În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Afla mai multe despre: bogdan vintilafc argeşdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare