Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona negociază pentru un jucător de la Ajax Amsterdam

FC Barcelona negociază pentru un jucător de la Ajax Amsterdam

FC Barcelona

Comentarii

Clubul catalan încearcă să obţină semnătura lui Frenkie de Jong, în această vară şi oficialii Barcelonei au contactat deja agentul jucătorului. Potrivit unor surse , Ali Dursun, agentul jucătorului, ar fi fost la Barcelona.

În acest sens, clubul a contactat  reprezentanţii olandezi pentru a stabili o tactică în zilele următoare pentru a obţine acordul clubului Olandez, Ajax Amsterdam. Clubul este în contact cu agentul fotbalistului, Ali Dursun. Acesta a fost la Barcelona acum câteva săptămâni pentru a se interesa despre oferta Barcelonei şi pentru a vizita facilităţile clubului. Fotbalistul, de asemenea, a planificat o vacanţă de câteva zile în Barcelona.

Interesul pentru De Jong a apărut acum câteva luni. Poziţia  olandezilor  este fermă cu privire la  De Jong: nu vor să-l vândă. Directorul sportiv al celor de la Ajax, Marc Overmars, a declarat că după plecarea lui Kluivert la Roma, cedarea lui De Jong la Barcelona nu ar fi mutare inspirată.

Frenkie de Jong (21 ani), are contract cu Ajax până în 2022. El se simte bine la Ajax, dar nu vrea să rateze o asemenea oportunitate. Între timp, Barça preferă să nu comenteze cazul său.

De Jong joacă mijlocaş central, însă poate juca şi în centrul apărării. În sezonul care s-a încheiat, a avut în total 26 de apariţii pentru Ajax, a marcat un gol şi a reuşit 9 assist-uri.

articol scris de Diana Bostan

Afla mai multe despre: fc barcelonaajaxfrenkie de jong 

viewscnt
Articole similare