Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona, tricouri speciale pentru ”El Clasico”. Anunţul făcut de campioana Spaniei pentru marele duel cu Real Madrid | FOTO

FC Barcelona, tricouri speciale pentru ”El Clasico”. Anunţul făcut de campioana Spaniei pentru marele duel cu Real Madrid | FOTOgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona va evolua cu logoul cântăreţei Karol G (33 de ani) pe tricouri în ”El Clasico”, programat în etapa a 32-a din campionatul Spaniei.

Cine va apărea pe tricoul de joc al Barcelonei în duelul cu Real Madrid

FC Barcelona a anunţat, vineri, 12 aprilie, că la ”El Clasico” împotriva rivalilor de la Real Madrid, în 21 aprilie, pe tricourile jucătorilor va fi logoul cântăreţei columbiene Karol G.

După Rolling Stones şi artişti precum Drake şi Rosalia, a venit rândul cântăreţei Karol G ca logoul său să ajungă pe tricoul FC Barcelona. Logoul său va fi pe tricouri ca parte a acordului de colaborare dintre clubul catalan şi platforma de streaming Spotify.

Logo-ul cântăreţei columbiene Karol G va apărea pentru prima dată pe tricoul echipei feminine de fotbal la meciul cu Villarreal de sâmbătă, 13 aprilie, iar o săptămână mai târziu va apărea pe tricoul masculin la ”El Clasico” din 21 aprilie, a precizat clubul catalan.

Marele duel dintre FC Barcelona şi Real Madrid va avea loc pe ”Santiago Bernabeu”, duminică, 21 aprilie, de la ora 22:00, în etapa a 32-a din La Liga. Cele două mari rivale din Spania sunt şi primele două clasate din Primera Division.

 

Afla mai multe despre: barcelonareal barcala ligakarol g 

viewscnt
Articole similare