Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani - FCSB | Victorie clasică sau surpriză uriaşă? Răspunsul e simplu

FC Botoşani - FCSB | Victorie clasică sau surpriză uriaşă? Răspunsul e simplu

Pariuri sportive

Comentarii

FC Botoşani - FCSB, joi, 19:00, Orange Sport 1

La Botoşani, FCSB s-a simţit întotdeauna ca acasă. În ultimul deceniu, roş-albaştrii au câştigat mereu, cu doar două excepţii când a fost remiză. De Ziua Naţională, sunt toate premisele ca tradiţia să se respecte

FCSB revine din vacanţă cu un nou antrenor pe bancă, dar cu aceleaşi metehne. Leo Strizu va fi principal doar pentru că are diplomă. Tot Pintilii se va consulta cu patronul înaintea meciurilor. În pauza de Mondial, Botoşaniul l-a schimbat pe Teja cu Mihai Ciobanu, un fel de Leo Strizu devenit principal cu puteri depline. Noutăţile de pe băncile tehnice n-ar trebui să schimbe perspectivele unui meci în care FCSB e favorită din toate poziţiile. E în creştere de formă, a ajuns pe loc de playoff, are un lot mult mai valoros decât Botoşani, pentru care evitarea retrogradării ar fi un obiectiv îndeplinit. La Betano, victoria celor de la FCSB are cotă 1.87, un pariu mai mult decât valabil în orice combinaţie.

Greu de oprit

Cordea, Compagno şi Tavi Popescu vor fi oamenii de atac ai roş-albatrilor la Botoşani. Un trio cu realizări în ultimele meciuri şi cu o treaptă peste adversarii lor, Sadiku şi Boli. E greu de crezut că moldovenii vor rezista cu poarta intactă în prima repriză, iar cota pentru 2/2 (2.90 la Betano) merită încercată. Botoşaniul nu are cum să pună mari probleme în atac, mai ales că a dat doar trei goluri în ultimele şase meciuri de acasă. 

Pont pentru un pariu special

Mai uşor de intuit decât rezultatul final e posesia. Foarte probabil, FCSB va domina meciul, iar Botoşani va încerca să surprindă pe contraatac. O tactică cu dus şi întors pentru gazde, mai ales că roş-albaştrii vor încerca să asedieze cu centrări careul lui Pap. Cum moldovenii ne-au obişnuit să fie agresivi pe teren propriu, am putea avea cel puţin un penalty în meci. Cota 3.30 la Betano pentru o lovitură de la 11 metri e mai mare decât de obicei la meciurile din Superligă şi e o opţiune de luat în calcul pentru pariori. Pentru cei îndrăzneţi, un penalty transformat de FCSB are cotă 6.80.

Echipe probabile:

  • FC Botoşani: Pap – Sno, Sadiku, Boli, Ţigănaşu – Ivanov, Dican – Mateus, Zabou, Mailat – Roman II
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – D. Olaru, Şut, R. Oaidă – Cordea, A. Compagno, Oct. Popescu

Afla mai multe despre: fc botoşani - fcsb betanofc botoşani - fcsb pariuri 

viewscnt
Articole similare