Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani, gata de un transfer care să aducă super profit! Iftime aduce un fotbalist de naţională: "O bijuterie!"

FC Botoşani, gata de un transfer care să aducă super profit! Iftime aduce un fotbalist de naţională: "O bijuterie!"galerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a anunţat după victoria obţinută contra UTA-ei, scor 2-1, că va mai face un transfer important la nivelul fundaşilor centrali. Iftime aşteaptă o "bijuterie" din naţionala Camerunului, coleg cu fostul jucător al botoşănenilor, Michael Ngadeu.

FC Botoşani, gata de un transfer care să aducă super profit! Iftime aduce un fotbalist de naţională: "O bijuterie!"

FC Botoşani a început foarte bine sezonul din Liga 1, cu două victorii şi un egal, iar Valeriu Iftime a prins curaj. Echipa lui Marus Croitoru îşi conturează, încă, lotul şi omul cu banii de la formaţia din Moldova a anunţat că aşteaptă o "bijuterie de jucător", un fundaş central din naţionala Camerunului.

"Avem trei victorii si un egal in primele patru meciuri, cedeti-ma e nesperat. În Austria cand am plecat cu 17 jucatori nu aveam niciunul, dar o sa se puna pe picioare. Mai vine un fundas central, o bijuterie, e coleg de nationala cu Ngadeu. Am avut o negociere mai lunga cu el, sper sa vina,  daca vine si el suntem gata. Dupa etapa 4,5,6 putem sa aratam ca o echipa buna si eu zic ca o sa-i hartuim tare pe toti, o sa vedeti", a spus Valeriu Iftime, după FC Botoşani - UTA 2-1.

Iftime a vorbit şi despre o plecare de la FC Botoşani, la nivelul fundaşilor centrali. Andrei Chindriş aşteaptă să o părăsească pe FC Botoşani, are mai multe oferte pe masă şi "cântăreşte" foarte bine înainte să ia o decizie. "Andrei, am vorbit aseara cu el si parerea mea este ca va pleca, el mi-a spus asta. Mai are cateva oferte pe care le cantareste acum, nu se grabeste. Inca mercato asta mai are o luna de zile aproximativ", a spus Valeriu Iftime.

Ngadeu, reţetă de succes la FC Botoşani

Sosit la FC Botoşani de la Nurnberg II, liber de contract, în vara lui 2014, Michael Ngadeu a fost unul dintre jucătorii care au adus profit foarte bun echipei lui Valeriu Iftime. După evoluţii foarte bune, fundaşul din Camerun a fost vândut în Cehia, la Slavia Praga, cu 1,4 milioane de euro, dar nu acesta a fost singurul câştig al Botoşaniului de pe urma lui Ngadeu. Slavia l-a vândut la Gent în 2019, cu 4,5 milioane de euro, tranzacţia care a mai adus în conturile Botoşaniului încă aproape un milion de euro.


FOTO: Ngadeu, în alb, într-un duel pentru minge cu George Ţucudean într-un meci FCSB - FC Botoşani, din 2015.

Afla mai multe despre: valeriu iftimetransferfc botosaningadeucolegcamerunfundas central 

viewscnt
Articole similare