Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani – Rapid | Pontul zilei la Betano

FC Botoşani – Rapid | Pontul zilei la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

La 9 puncte în spatele liderului Farul, giuleştenii trebuie să câştige la Botoşani ca să menţină vii speranţele la titlu în anul Centenarului. Nu le va fi deloc uşor. Moldovenii lui Flavius Stoican sunt invincibili acasă în 2023

Rapidiştii au uitat gustul victoriei pe teren străin. Din octombrie nu s-au mai întors cu toate punctele dintr-o deplasare. În ultimele patru meciuri, au reuşit doar remize ”afară”. Şi cifrele echipei lui Stoican ne îndeamnă să ne aşteptăm la un meci echilibrat. Botoşaniul e printre formaţiile cu cele mai multe egaluri pe teren propriu (6 din 13 meciuri). Dacă ne luăm după statistici, X este cel mai probabil pronostic pentru meciul de miercuri seara. La Betano, cota pentru egal la FC Botoşani – Rapid e 3.25. Un pont care acoperă şi o victorie a giuleştenilor e X2 şi peste 1.5 goluri pentru o cotă de 1.93. 

Atenţie la Dugandzic!

Cel mai mare pericol pentru poarta Botoşaniului vine din Croaţia. Dugandzic e de neoprit în acest sezon. A dat 16 goluri pentru Rapid şi conduce clasamentul golgheterilor. Atacantul giuleştenilor e favorit şi la pariuri să marcheze contra moldovenilor. 2.62 e cota la Betano pentru un gol al lui Dugandzic la Botoşani. Omul cu cele mai multe goluri din echipa lui Stoican, Sebastian Mailat, are cotă 4.35 la Betano ca să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Şanse mari pentru penalty în meci

Oamenii lui Mutu au primit trei lovituri de la 11 metri în cele şase meciuri oficiale din acest an. Dugandzic a transformat două şi a ratat una cu Mioveni. Botoşaniul a beneficiat de două, ambele fructificate de Mailat. La Betano, cota pentru unpenalty în meci e 3.30. Cine mizează pe o lovitură de pedeapsă primită şi transformată de giuleşteni, are în faţă o cotă şi mai mare. (6.50 la Betano).

Echipe probabile:

  • FC Botoşani: Pap – Mboko, Mutombo, Sadiku, Ţigănaşu – Ivanov, Dican, Cioiu – Dragu, Roman, Mailat
  • Rapid: Moldovan – Onea, Iacob, Săpunaru, Morais – Emmers, Crepulja, Sefer – Ioniţă, Dugandzic, Costache 
 

Afla mai multe despre: fc botoşani – rapidbetano 

viewscnt
Articole similare