Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Porto – Liverpool, Liga Campionilor. "Dragonii" sau "cormoranii" în sferturile de finală?

FC Porto – Liverpool, Liga Campionilor. "Dragonii" sau "cormoranii" în sferturile de finală?

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri FC Porto - Liverpool Liga Campionilor 14.02.2018. În acelaşi timp cu Real Madrid – PSG se dispută şi FC Porto – Liverpool, testul de maturitate pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Ponturi pariuri FC Porto - Liverpool Liga Campionilor 14.02.2018

Portughezii de la FC Porto sunt într-o formă foarte bună în februarie, reuşind să câştige toate cele trei meciuri pe care le-au disputat până acum. Au început cu 3-1 în faţa celor de la Braga, a urmat victoria din Cupă cu Sporting, 1-0, iar in weekendul recent încheiat s-au distrat la Chaves, 4-0. Acum urmează adevăratul test, în Liga Campionilor, cu Liverpool, care vine în Portugalia pentru a înscrie cel puţin un gol.

De partea cealaltă, Liverpool se poate lăuda doar cu un atac care înscrie destul de mult, dar nu şi cu o apărare care să ajute echipa. Deşi a marcat nouă goluri în ultimele patru partide, a reuşit să câştige doar de două ori. În deplasare însă, Klopp reuşeşte să se aşeze destul de bine, având un singur gol încasat în ultimele trei jocuri “afară”.

Ponturi pariuri FC Porto - Liverpool Liga Campionilor 14.02.2018

FC Porto şi Liverpool s-au mai întâlnit de două ori în Liga Campionilor, în sezonul 2007-2008, în faza grupelor. Atunci, Liverpool lua patru puncte din meciurile directe, după 1-1 în deplasare şi 4-1 pe teren propriu. Cu toate acestea, Porto urma să câştige grupa cu 11 puncte şi Liverpool să termine pe doi, cu 10 puncte. Acum, lucrurile sunt destul de echilibrate, iar inconstanţa din apărarea lui Liverpool ne face să credem că vom vedea goluri înscrise de ambele formaţii, încă din prima manşă.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.57

Afla mai multe despre: portoliverpoolliga campionilormohamed salah,  

viewscnt
Articole similare