Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Porto - Sporting. Meci tare în Portugalia şi un pronostic simplu

FC Porto - Sporting. Meci tare în Portugalia şi un pronostic simplu

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri FC Porto - Sporting Portugalia 02.03.2018. Meci tare în campionatul Portugaliei, acolo unde Sporting poate ieşi din cursa pentru titlu dacă va pierde acest duel.

Ponturi pariuri FC Porto - Sporting Portugalia 02.03.2018

Chiar dacă nu mai are nicio şansă de a merge mai departe în Liga Campionilor, unde a fost măcelărită de Liverpool în prima manşă din optimi, FC Porto e favorită să câştige titlul în Portugalia. Are un avans de cinci puncte faţă de rivalele Benfica şi Sporting cu zece etape înainte de final.

Acasă, FC Porto n-a fost învinsă de nimeni, bifând 11 victorii şi o singură remiză în cele 12 meciuri de campionat jucate în faţa propriilor suporteri. 

Ponturi pariuri FC Porto - Sporting Portugalia 02.03.2018

De cealaltă parte, Sporting are şi ea evoluţii solide în ultima vreme, ceea ce ne crează şi mai multă confuzie, nouă, pariorilor. Mai exact, gruparea din Lisabona are a bifat patru victorii iîn ultimele cinci meciuri. Chiar şi aşa, casele de pariuri online au făcut oarecum o mişcare inteligentă că au scăzut cotele pentru victoria lui FC Porto de la 1,85, la 1,67. Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi la începutul lui februarie, tot pe ”Dragao”, FC Porto câştigând cu 1-0, ca de altfel precedenta directă disputată acolo, scor 2-1 pentru gazde.

Un lucru e cert. Porto şi Sporting au cele mai buni apărări din Liga Sagres, cu 12, respectiv, 14 goluri încasate. FC Porto excelează şi în ofesivă, acolo unde a marcat de 66 de ori în 24 de etape. Acelaşi lucru nu poate fi spus şi depre Sporting, formaţie care a marcat de 48 de ori în acelaşi interval. 

Pronostic: 1 @ 1.67

Afla mai multe despre: fc portosportingportugaliaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare