Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Porto vrea să transfere un jucător din Liga 1. Giovanni Becali, surprins când l-a văzut la EURO 2021: ”El a fost absent”

FC Porto vrea să transfere un jucător din Liga 1. Giovanni Becali, surprins când l-a văzut la EURO 2021: ”El a fost absent”

Superliga

Comentarii

FC Porto este interesată să-l transfere pe unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. O Jogo scrie că ”dragonii” l-au remarcat şi ei pe Olimpiu Moruţan, care însă a dezamăgit la Campionatul European de Tineret.

FC Porto ar putea transfera din nou un jucător din Liga 1, după ce în trecut i-a cumpărat pe Cristi Săpunaru şi pe Alvaro Pereira. Cei de la O Jogo scriu că FC Porto ar fi interesată de transferul lui Olimpiu Moruţan, jucător pentru care Gigi Becali cere nu mai puţin de 20 de milioane de euro.

FC Porto ar putea transfera încă un jucător din Liga 1. Moruţan, cel aflat în vizor

Olimpiu Moruţan a impresionat în acest sezon la FCSB şi a reuşit până acum 6 goluri şi 12 assist-uri, în 25 de apariţii. Mijlocaşul de 21 de ani a fost şi în lotul României pentru grupele Campionatului European, însă evoluţiile sale au fost modeste.

Totuşi, mai multe cluburi importante din Europa i-au remarcat calităţile. Zilele trecute, Sky Sports Germania a scris că Moruţan s-ar afla pe lista de transferuri a lui Bayer Leverkusen şi Hoffenheim, însă ar fi monitorizat şi de Inter şi Galatasaray.

Acum, O Jogo scris că şi cei de la FC Porto ar fi interesaţi de transferul lui Olimpiu Moruţan. Principala problemă este suma de transfer pe care Gigi Becali i-a fixat-o, 20 de milioane de euro.

Giovanni Becali, despre Olimpiu Moruţan: ”Nu a arătat nimic la turneul final”

Evoluţiile pe care Olimpiu Moruţan le-a avut la Campionatul European l-au dezamăgit pe Giovanni Becali. Fostul impresar susţine că EURO 2021 a fost competiţia ideală pentru ca Moruţan să iasă în evidenţă, însă a ratat această şansă.

”Moruţan nu a arătat nimic la turneul final, în afară de primul meci, el trebuia să fie artizanul echipei U21 la cât se vorbeşte de el. Aici trebuia să dea, să ceară Gigi 25 milioane (n.r. euro), 18 (n.r. milioane de euro) pe el, aici era bătaia peştelui. El a fost absent, parcă obosit, parcă nu voia să dea mai mult, pentru că nu e asta valoarea lui”, a comentat Giovanni Becali la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc porto 

viewscnt
Articole similare