Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova dă o nouă lovitură. Un jucător cu 95 de meciuri în Serie A este aproape să se transfere la echipa lui Mititelu

FC U Craiova dă o nouă lovitură. Un jucător cu 95 de meciuri în Serie A este aproape să se transfere la echipa lui Mititelu

Superliga

Comentarii

FC U Craiova încearcă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi încearcă să aducă un jucător cu 95 de meciuri în Serie A şi 121 în Serie B. Adrian Stoian s-a despărţit de Ascoli, este liber de contract şi este dorit de craioveni.

Şefii lui FC U Craiova nu glumesc şi sunt decişi să-şi respecte promisiunea potrivită căreia vor să se bată pentru primele locuri în Liga 1. Oltenii încearcă în această perioadă să-şi construiască un lot care să le permite să atace obiectivul pe care şi l-au stabilit.

Pe lista de transferuri a intrat astfel şi Adrian Stoian, un jucător cu aproape 200 de meciuri în Serie A şi Serie B, care este un mare fan al Craiovei. De altfel, fostul mijlocaş al lui FCSB are tatuată stema Universităţii Craiova.

FC U Craiova încearcă o lovitură. Adrian Stoian ar putea veni în Bănie

În această pauză, FC U Craiova a renunţat la 8 jucători, plus la Eugen Trică, antrenorul care a reuşit promovarea. Scopul echipei oltene este să se întărească serios pentru Liga 1, unde nu vrea să facă figuraţie.

Pentru postul de antrenor există negocieri avansate cu Adrian Mutu, dar, în acelaşi timp, se discută intens şi cu mai mulţi jucători importanţi. Unul dintre aceştia este Adrian Stoian, cel care a adunat până la 30 de ani aproape 200 de prezenţe în Serie A şi Serie B, dintre care 95 sunt în prima ligă a Italiei.

Adrian Stoian s-a despărţit recent de Ascoli, unde n-a avut un sezon foarte reuşit şi unde a avut doar 3 apariţii. Potrivit Liga2.ro, mijlocaşul de 30 de ani ar fi tentat să vină la Craiova, mai ales că este un mare fan al Universităţii. De altfel, Adrian Stoian a declarat într-un interviu că este convins că echipa lui Adrian Mititelu este adevărata moştenitoare a Craiovei Maxima.

Adrian Stoian s-ar alătura astfel unei liste de transferuri a lui FC U Craiova, pe care se mai regăsesc nume precum Raul Rusescu, Gicu Grozav, Daniel Paraschiv, Mihai Răduţ sau Antun Palic.

Născut în Craiova, Adrian Stoian a început fotbalul la Şcoala de Fotbal ”Gică Popescu” şi a ajuns ulterior la juniorii lui AS Roma, de unde a fost împrumutat la Pescara, Bari, Chievo Verona şi Crotone. În ianuarie 2019 s-a transferat la FCSB din postura de jucător liber de contract, dar a plecat după doar 6 luni, după ce n-a primit prea multe şanse. A mai jucat ulterior pentru Livorno, Viitorul şi Ascoli.

De-a lungul carierei, Adrian Stoian a adunat nu mai puţin de 95 de meciuri în Serie A şi 121 de partide în Serie B.

Afla mai multe despre: adrian stoian 

viewscnt
Articole similare