Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova - FC Voluntari, 0-0 (4-2 d.p.). Dramatism total în Oltenia! Ilfovenii s-au calificat în semifinalele Cupei României

FC U Craiova - FC Voluntari, 0-0 (4-2 d.p.). Dramatism total în Oltenia! Ilfovenii s-au calificat în semifinalele Cupei României

Cupa României

Comentarii

FC Voluntari s-a calificat în semifinalele Cupei României în urma unei partide care a ajuns la loviturile de departajare.

LIVE TEXT | FC U Craiova - FC Voluntari 0-0 (4-2 d.p.)

Echipele de start:

  • FC U Craiova: Gurău - Padula, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas - Albu, Pop, Baeten - Sidibe, Bahassa, Blănuţă
  • Rezerve: Popa, Negru, Lekiatas, Dragu, Blidar, Compagnucci, Van Durmen, Ibrahim, Chiţu
  • FC Voluntari: Jesus - Turda, Paz, Droppa, Lambrini, Carnat - Cascini, Ciobanu, Răduţ, Roemer - Merloi
  • Rezerve: Ştefan, Chilili, Voican, Popescu, Mălăele, Dima, Lopes, Munteanu, Florea1

4-2 Cascini înscrie şi o califică pe Voluntari în semifinalele Cupei României!

3-2! Şutul lui Padula este respins de Jesus Fernandez.

3-2. Popescu bate la semi-înălţime şi îl învinge pe Gurău

2-2. Compagnucci înscrie cu o execuţie simplă de la punctul cu var.

2-1. Ciobanu transformă fără emoţii pentru echipa sa.

1-1. Fernandez apără şutul lui Pop!

1-1! Voican transformă şi el cu mare noroc, după ce a alunecat, dar Gurău nu poate respinge, dar, execuţia sa este invalidată după ce acesta a lovit mingea cu ambele picioare.

1-1! Radu Negru transformă impecabil pentru gazde.

1-0 pentru Voluntari! Florea transformă cu mult noroc pentru oaspeţi!


Min 120+1: Fluier final! Urmează loviturile de departajare!

Min 119: Lovitura liberă executată de Ciobanu trece pe lângă poarta lui Gurău.

Min 106: A început repriza secundă de prelungiri.

Min 105+1: Final de primă repriză de "extra time"!

Min 105: Carnat pătrunde în marginea careului oltenilor şi reuşeşte să treacă pe lângă doi apărători adverşi, dar incursiunea sa este oprită de portarul gazdelor, Gurău.

Min 102: Baeten nu reuşeşte să ajungă într-o poziţie optimă să finalizeze iar şutul său este blocat în careul ilfovenilor.

Min 90: A început prima repriză de prelungiri!

Min 90+3: Pauză! Urmează 30 de minute de prelungiri.

Min 90+1: Vlad Pop trimite un şut puternic de la 20 de metri, şut care a trecut foarte aproape de poarta apărată de Jesus Fernandez.

Min 76: Blănuţă nu reuşeşte să trimită mingea spre poarta lui Fernandez, după o pasă genială venită pe sus, de la mijlocul terenului, din partea unui coechipier.

Min 75: Jesus Fernandez scoate cu dificultate o centrare şutată expediată de Sidibe şi trimite în corner, portarul spaniol a fost la post.

Min 46: A început actul secund!

Min 45: Pauză la Craiova!

Min 31: Mingea intră în poartă în urma unei centrări expediată de Merloi, din corner, dar ilfovenii au parte de un nou gol anulat, în urma unui fault în atac comis în careul gazdelor.

Min 27: Blănuţă trage slab pe centrul porţii dintr-o poziţie ideală, iar şutul este reţinut de Jesus, fără mari probleme.

Min 24: Voluntari are o ocazie mare! Carnat trimite mingea în poartă, cu capul, dar jocul se reia din cauza unei poziţii în afara jocului, a lui Roemer. 

Min 17: Răduţ trimite periculos spre poarta lui Gurău, după o minge care vine din partea stângă a terenului. Tabela rămâne intactă, scorul este 0-0.

Min 1: A început meciul!

Oltenii vor să spele dezamăgirea înfrângerii din ultima etapă de campionat, în faţa celor de la Oţelul Galaţi, cu scorul de 2-1. Echipa antrenată de Nicolo Napoli are mari probleme în Superliga. FC U Craiova 1948 este pe locul 14 în play-out, loc de baraj, cu 16 puncte.

FC Voluntari nu o duce mult prea bine în clasamentul din Superliga. Ilfovenii sunt pe poziţia a 12-a, cu 17 puncte, după ce a reuşit să se impună în faţa celor de la FC Hermannstadt, în etapa a doua din play-out. Ilfovenii au început play-out-ul cu o înfrângere dramatică la Arad, în faţa celor de la UTA, cu scorul de 4-3.

În ultima partidă dintre cele două formaţii, oltenii au avut de câştigat. S-au impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Voluntari, cu golul lui Vladislav Blănuţă.

 

Afla mai multe despre: fc voluntarifc u craiovacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare