Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova nu se mai bazează pe jucători români: ”Politica e să vină doar străini. Tot ce aducem trece prin Boloni, Gâlcă şi alţii”

FC U Craiova nu se mai bazează pe jucători români: ”Politica e să vină doar străini. Tot ce aducem trece prin Boloni, Gâlcă şi alţii”

FC U Craiova

Comentarii

Marcel Puşcaş, preşedinte al FC U Craiova, a discutat despre politica de transferuri a clubului oltean, care se bazează pe jucători străini.

După două promovări consecutive, FC U Craiova se află în Liga 1 şi visează să se lupte la primele locuri. Familia Mititelu are o politică de transferuri bine pusă la punct, care se bazează pe jucători străini, mai degrabă decât fotbalişti români.

Marcel Puşcaş a explicat care este motivul pentru aceasta. Preşedintele clubului oltean susţine că jucătorii de calitate străini pot fi aduşi pe sume mai mici decât cei români, astfel că se poate face performanţă pentru un preţ redus.

FC U Craiova nu se mai bazează pe jucători români

Acesta l-a dat exemplu pe Vali Gheorghe, de la Astra, care ar valora undeva la 200 de mii de euro. Puşcaş este de părere că un fotbalist cel puţin la fel de bun, dar străin, poate fi adus pe gratis, astfel că familia Mititelu preferă să îşi facă cumpărăturile în afară, flosindu-se de sfaturile a antrenori precum Boloni sau Gâlcă.

”Politica familiei Mititelu este să aducă la echipă numai jucători străini. Consider că este foarte bine aşa, fară să însemne că am ceva cu fotbaliştii români. Îmi garantează cineva că daca-l iau pe Valentin Gheorghe cu 200.000 de euro iau şi campionatul?

Dacă aduc români pe bani mulţi, oricum mai mulţi decât străinii, iar jucătorii dau banii înapoi în cazul în care nu câştigam titlul, atunci e ok, dar cine face asta? Vom încerca să mai aducem doi atacanţi şi un mijlocaş. Şi tot străini, normal. Tot ce am achiziţionat până acum a trecut prin diferite site, gen Boloni, Gâlcă şi alţii.

Nu a venit cineva fară să fie acceptat de Adrin Mutu, aşa cum este şi logic la un cub care îşi propune performanţa. Acum avem patru portari, dar unul din cei doi tineri, Popa sau Enache, va fi cedat undeva unde să apere. Există şi varianta să fie păstrat pentru echipa de juniori Under 19, amândoi se încadrează în vârstă.

Atacantul Andrea Compagno s-a întors la Craiova pentru analize amănunţite. În mod normal, la ce accidentare are, va lipsi la primele două jocuri de campionat. Sperăm să nu fie mai multe. S-a accidentat la un contact cu celalalt italian, Paramatti”, a declarat Marcel Puşcaş, la Radio Gold FM.

Deşi refuză să aducă jucători din ţară, FC U Craiova va fi nevoită să aibă doi jucători români U21 în primul 11 la fiecare meci din competiţiile interne. Din actualul lot, portarii Robert Popa şi Mario Enache, mijlocaşii Dragoş Albu, Vlad Pop, Alexandru Blidar şi Ionuţ Zanfir şi atacantul Antonio Miuţescu se califică în această categorie.

Afla mai multe despre: fc u craiovamarcel puşcaşliga 1transferuri craiova 

viewscnt
Articole similare