Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari, a patra victorie consecutivă în Liga I. Liviu Ciobotariu are doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi: ”S-au pregătit exemplar!”

FC Voluntari, a patra victorie consecutivă în Liga I. Liviu Ciobotariu are doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi: ”S-au pregătit exemplar!”

FC Voluntari

Comentarii

Rapid încă nu-şi revine, după startul foarte bun de campionat. Giuleştenii au pierdut cu 0-1 meciul cu FC Voluntari şi au 3 eşecuri şi o remiză în ultimele 4 partide.

Liviu Ciobotariu a vorbit despre forma bună a echipei sale.

”Mă bucur că am reuşit să câştigăm. A fost un joc greu. Am făcut o primă repriză bună, chiar dacă am început slab. În a doua repriză, ne-am retras cam mult şi le-am dat posibilitatea să vină peste noi. Am pregătit jocul să facem pressing la fundaşii centrali şi ne-a ieşit. Am încercat să blocăm zonele laterale, dar nu prea ne-a ieşit sincer. Îmi felicit jucătorii pentru efort, pentru tot. Suntem într-o formă foarte bună. Secretul este muncă şi seriozitate. Ei după rezultatele acestea au prins încredere în ei!

Nu ştiu dacă mă aşteptam la acest parcurs. Dar este un parcurs bun. Există o satisfacţie, când ştim că muncim şi după avem rezultate. Se pregătesc foarte bine din toate punctele de vedere.

Costin s-a dus să îl caute pe arbitru şi eu l-am luat de acolo pentru că nu are ce să caute pe acolo.. cine ştie ce se mai întâmplă. Pentru tragere de timp, că a stat foarte mult cu mingea în mână. Am pierdut doi jucători. Pe Nemec care a acumulat patru cartonaşe şi pe Costin.

Îmi doresc ca orice jucător de al meu să fie convocat. Tamaş se pregăteşte foarte bine. A lăsat toate gândurile deoparte şi este foarte ok”, a declarat Liviu Ciobotariu după partida de pe Arena Naţională.

FC Voluntari este pe locul 3 în Liga I, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: fc voluntariliviu ciobotariurapid 

viewscnt
Articole similare