Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari şi-a luat golgheter. Un fost atacant de la FCSB a semnat şi e gata să pună umărul în lupta la retrogradare: anunţ OFICIAL

FC Voluntari şi-a luat golgheter. Un fost atacant de la FCSB a semnat şi e gata să pună umărul în lupta la retrogradare: anunţ OFICIAL

FC Voluntari

Comentarii

Alexandru Tudorie (23 de ani) a revenit la FC Voluntari. Atacantul, care juca la Arsenal Tula din vara lui 2019, a făcut cale întoarsă spre formaţia din Ilfov şi va punem umărul la salvarea clubului de la retrogradare. Anunţul a fost făcut de Mihai Teja (41 de ani), antrenorul Voluntarului, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FCSB, restanţa care trebuia să se joace în 2019.

FC Voluntari l-a vândut pe Alexandru Tudorie, în vara lui 2019, la Arsenal Tula pentru 300.000 de euro. Atacantul crescut de Oţelul Galaţi şi trecut pe la FCSB a revenit, după doar şase luni, la antrenamentele echipei din Ilfov. Mihai Teja a dezvăluit la conferinţa de presă că a primit întăriri în lupta pentru evitarea retrogradării.

"A venit şi Tudorie, sperăm ca şi el să ne ajute în îndeplinirea obiectivului. E un grup bun aici, un grup cu caractere foaret bune. Un grup unit am găsit şi sper să dea totul pe teren, să ne îndeplinim obiectivul", a spus Mihai Teja, în cadrul unei conferinţe de presă.



De la transferul la Arsenal Tula, Alexandru Tudorie a strâns doar 11 meciuri şi a marcat o dată. Pentru FC Voluntari, Tudorie a jucat 68 de partide şi a înscrie de 23 de ori, livrând şi patru pase de gol.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Tudorie, conform specialiştilor de la transfermarkt.com



 

Afla mai multe despre: tudoriefc voluntari 

viewscnt
Articole similare