Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a ajuns în Danemarca pentru returul cu Nordsjaelland! Reveniri importante în lotul roş-albaştrilor

FCSB a ajuns în Danemarca pentru returul cu Nordsjaelland! Reveniri importante în lotul roş-albaştrilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei, joi, de la ora 20:00, în returul din preliminariile Conference League.

FCSB a ajuns în Danemarca pentru returul cu Nordsjaelland! Reveniri importante în lotul roş-albaştrilor

FCSB va avea parte de un duel foarte dificil pentru calificarea în play-off-ul competiţiei. Chiar dacă în manşa tur scorul a fost egal, 0-0, danezii au arătat un joc foarte bun, motiv pentru care roş-albaştrii nu sunt consideraţi favoriţi în returul din Danemarca.

Totuşi, FCSB a primit o veste importantă. Atât Alex Băluţă, cât şi Adrian Şut sunt complet refăcuţi şi au făcut deplasarea în Danemarca, astfel că Elias Charalambous are mult mai multe opţiuni la dispoziţie.

Pe de altă parte, Edjouma nu a mai făcut deplasarea, dat ca şi transferat la Bari, formaţie din liga secundă italiană. Francezul a jucat oricum foarte puţin în acest start de sezon pentru FCSB.

Gigi Becali, luat la rost pentru ultima decizie luată la FCSB: ”Nu l-ai folosit deloc şi după îl bagi imediat în foc” | EXCLUSIV

FCSB se pregăteşte intens de returul cu Nordsjaelland, dar Gigi Becali (65 de ani) nu are parte de linişte şi este hotărât să-l pedepsească pe Vali Gheorghe (26 de ani), jucător revenit în această vară la FCSB de la Umraniyespor.

Vali Gheorghe a revenit în această vară la FCSB după expirarea împrumutului său din Turcia, la Umraniyespor.

Totuşi, întors la vicecampioana României, acesta nu a primit foarte multe şanse din partea oficialilor formaţiei roş-albastre.

Vali Gheorghe a adunat doar 49 de minute în acest sezon la FCSB, dintre care 20 în prima etapă din campionat (3-1 cu U Craiova 1948) şi 29 în turul din Ghencea cu Nordsjaelland.

Iar prestaţia sa din meciul cu danezii l-a făcut pe Gigi Becali să-l vrea plecat de la FCSB cât mai curând. Totuşi, comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu a luat atitudine şi a fost de acord cu decizia patronului FCSB.

”E inexplicabil. I-ai dat doar 50 de minute. Nu l-ai folosit deloc în patru etape şi după îl bagi imediat în foc. N-a jucat bine, dar nu îl faci aşa la televizor”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbnordsjaellandconference leaguedanemarca 

viewscnt
Articole similare