Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a confirmat cu ce club discută pentru a-l ceda pe Dragoş Nedelcu! Fotbalistul a sunat: "El m-a întrebat" | EXCLUSIV

FCSB a confirmat cu ce club discută pentru a-l ceda pe Dragoş Nedelcu! Fotbalistul a sunat: "El m-a întrebat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, e vorbit despre mijlocaşul Dragoş Nedelcu, care se pregăteşte să plece de la Fortuna Dusseldorf şi să revină în Liga 1.

Dragoş Nedelcu, înapoi în Liga 1

La 24 de ani, cariera lui Dragoş Nedelcu a intrat în impas. Plecat în liga a doua germană la Fortuna Dusseldorf cu speranţe mari, internaţionalul român a fost trimis pe postul de fundaş central, unde nu s-a descurcat. 

Criticile îndreptate către român s-au înmulţit după ultimele meciuri în care a jucat pentru germani, iar acum poate schimba echipa. 

Dragoş Nedelcu l-a sunat pe Mihai Stoica şi l-a întrebat dacă poate pleca la o altă echipă din Liga 1, fiind împrumutat de FCSB. Oficialul FCSB a oferit detalii despre mutare şi a recunoscut că Farul Constanţa este echipa la care poate ajunge mijlocaşul. 

"A fost o discuţie. Nu am semnat niciun... Poate merge la orice echipă din Liga 1. A avut patronul nişte discuţii. Cu Farul, da. Din moment ce a fost împrumutat un an, nici măcar el n-a venit cu propunerea de a reveni la FCSB. El m-a sunat şi m-a întrebat dacă poate merge în Liga 1", a declarat expertul Telekom Sport.  

În acest sezon, Dragoş Nedelcu a jucat în 11 meciuri pentru Fortuna, iar acum e pe cale să revină sub comanda lui Gică Hagi. 

Fotbalist crescut de Viitoul, care a cucerit titlul la Constanţa înaintea transferului la FCSB, doreşte insistent să revină la echipa lui Hagi.

Afla mai multe despre: dragos nedelcufcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare