Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii invadează Capitala! Decizie de ultimă oră luată de FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Oltenii invadează Capitala! Decizie de ultimă oră luată de FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Superliga

Comentarii

FCSB a anunţat, sâmbătă, că a deschis şi inelul doi de la tribuna a doua pentru meciul cu Universitatea Craiova, de duminică, seară, partidă care va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, de la 20:00.

"Au fost puse în vanzare bilete şi la Tribuna 2 - Inelul 2 pentru meciul FCSB-Craiova! Preţul unui tichet este de 25 LEI. Casele de la Arena Natională sunt deschise astazi până la 19:00. Vă aşteptăm alături de noi!", se precizează în comunicat. 

Pregătirile au intrat în linie dreaptă pentru derby-ul dintre FCSB şi U Craiova, care va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1. 

După ce biletele la meci au fost disponibile doar în mediul online, FCSB a anunţat că de vineri tichetele pentru derby sunt disponibile exclusiv la casele de la Arena Naţională. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, până vineri vicecampioana a vândut 5000 de bilete. 

Oltenii se pregătesc şi ei să ia cu asalt cel mai mare stadion din ţară. Din informaţiile noastre, U Craiova a vândut până acum 1500 de bilete, dar la meciul de duminică sunt aşteptaţi aproximativ 3000 de olteni în sectorul destinat oaspeţilor. 

Afla mai multe despre: fcsbcraiovabilete 

viewscnt
Articole similare