You are here:

FCSB a făcut o ofertă pentru Marius Ştefănescu: ”E puţin mai mare decât cea de la Rapid”

FCSB a făcut o ofertă pentru Marius Ştefănescu: ”E puţin mai mare decât cea de la Rapid”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că a primit o ofertă de la FCSB pentru Marius Ştefănescu (24 de ani).

Omul de afaceri s-a limitat în a spune că propunerea lui Gigi Becali a fost una puţin mai mare decât a omologului de la Rapid, Dan Şucu.

Laszlo Dioszegi, despre Marius Ştefănescu: ”Avem o ofertă de la FCSB”

Rapidul a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru ”aripa” celor de la Sepsi, însă Laszlo Dioszegi nu doreşte să-l cedeze pe jucător în acest moment, în care echipa este antrenată în cupele europene.

Cel mai probabil, Gigi Becali a înaintat o ofertă de un milion de euro pentru fotbalistul lui Sepsi, însă, ca şi în cazul Rapidului, Laszlo Dioszegi a oferit acelaşi răspuns: ”Mai aşteptăm!”.

Am vorbit cu domnul Şucu despre Ştefănescu şi avem nişte oferte. Chiar avem ofertă şi de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi m-a sunat Gigi Becali pentru el.

Dar, pentru noi, Ştefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puţin mai mult decât domnul Şucu.

Nu vreau acum să fac concurenţă între ei. Am mai spus, vrem ca Ştefănescu să joace la noi cel puţin până în iarnă. Să vedem care vor fi evoluţiile lui, evoluţiile echipei.

Momentan, noi suntem în Conference League şi trebuie să ne concentrăm prima dată la ce trebuie să facem aici, dar şi în campionat. După aceea, avem timp berechet să discutăm despre plecări şi veniri de jucători”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegimarius stefanescugigi becalidan sucu 

viewscnt
Articole similare