Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a găsit poziţia perfectă în teren pentru noul preferat al lui Gigi Becali: "Acolo îi vine cel mai bine" | EXCLUSIV

FCSB a găsit poziţia perfectă în teren pentru noul preferat al lui Gigi Becali: "Acolo îi vine cel mai bine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre noul preferat al lui Gigi Becali. Patronul FCSB îl are la suflet pe Mihai Lixandru (22 de ani), fotbalist care a fost la un pas de plecarea de la "roş-albaştri" în perioada de mercato din vară.

Gigi Becali a cerut să i se facă loc lui Mihai Lixandru în echipa de start a FCSB, postul rămas la bătaie între el, Djokovic şi Ovidiu Popescu. Adrian Şut şi Darius Olaru sunt de neatins în opinia omului de afaceri, astfel că Lixandru trebuie să lupte pentru titularizare.

Mihai Stoica a găsit poziţia perfectă în teren pentru Lixandru, este, însă, ocupată de Adrian Şut. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a declarat, la Orange Sport, că Mihai Lixandru se simt cel mai bine pe postul de închizător.

Cum poziţia sa e ocupată, Lixandru trebuie să joace mai sus în linia de mijloc, inter. "Lixandru joacă trei poziţii, stoper, închizător, inter. Acum a jucat inter. E închizător. Acolo îi vine cel mai bine. Inter trebuie să schimbe ritmul, inter e Olaru", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Lixandru, noul preferat al lui Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali s-a declarat încântat de Mihai Lixandru după ce l-a văzut jucând împotriva lui Sepsi, titular. Fotbalistul crescut în academia "roş-albaştrilor" a fost utilizat şi meciurile cu Farul şi Hermannstadt, în Superligă.

"Ia să-l vedeţi voi acum pe Lixandru. Că pe el tot eu l-am văzut un meci şi am zis: 'Bă, ăsta trebuie să fie fotbalist, trebuie să joace'.

Acum e marea întrebare: Djokovic, Ovidiu Popescu sau Lixandru? Trei pe un inter dreapta sau stânga. E bătaie pe postul ăla. Cred că o să merg pe mâna lui Lixandru. Banii contează.

Ovidiu Popescu e foarte bun, e agresiv, face pressing sus, numai că el la un moment dat, după ce vede că joacă bine 50-60 de minute îşi ia lumea în cap.

Nu mai stă smerit să joace. Încearcă el execuţii, exterioare, călcâie… 'Bă, eşti nebun'? Tu nu poţi face aia", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbmihai lixandrugigi becali 

viewscnt
Articole similare