You are here:

FCSB a învins-o pe PAOK, dar Gigi Becali nu se dezminte! Anunţul făcut de patronul campioanei după meciul din Grecia: ”Nu!”

FCSB a învins-o pe PAOK, dar Gigi Becali nu se dezminte! Anunţul făcut de patronul campioanei după meciul din Grecia: ”Nu!”

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie uriaşă, 1-0 la Salonic, contra lui PAOK, iar campioana României a luat o opţiune serioasă la calificarea în primăvara Europa League.

FCSB s-a impus pe Toumba, contra lui PAOK, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Daniel Bîrligea la ultima fază a primei reprize.

Roş-albaştrii s-au apărat excelent în repriza a doua, deşi au rămas cu un om mai puţin în minutul 56, după eliminarea lui Darius Olaru.

PAOK a controlat autoritar meciul în ultima jumătate de oră, însă nu şi-a creat foarte multe ocazii de gol, iar campioana României a plecat cu cele trei puncte din infernul de la Salonic.

Astfel, după două etape, FCSB are şase puncte şi un golaveraj excelent (5-1), asta după ce roş-albaştrii au făcut instrucţie săptămâna trecută cu RFS pe Arena Naţională, scor 4-1.

Deplasarea lui Gigi Becali la Salonic, doar o excepţie

Patronul FCSB a fost prezent pentru prima dată după 18 ani şi cinci luni la un meci pe care roş-albaştrii l-au disputat peste hotare. Mai precis, utlima apariţie a lui Gigi Becali la un meci pe care echipa sa l-a jucatîn afara României a fost în aprilie 2006, în Anglia, la Middlesbrough, în returul semifinalei din Cupa UEFA.

Deşi meciul de la Salonic a avut un final mult mai fericit decât partida cu ”Boro” din Anglia, Gigi Becali a anunţat că va urmări restul partidelor din deplasare din faţa televizorului.

Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a dat de înţeles că sunt şanse să vină pe Arena Naţională la meciurile pe care roş-albaştrii le vor disputa pe teren propriu.

”(n.r. Veţi merge cu echipa şi în celelalte deplasări europene?) Nu, nu. Eu mă duc numai în ţările ortodoxe, atât. E posibil, poate că mă duc (n.r. la meciurile de acasă). Eu nu pot să stau fără Sfânta Liturghie”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalipaokrăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare