You are here:

FCSB a pierdut trei jucători după Derby-ul cu Dinamo. Vintilă nu va avea la dispoziţie trei titulari contra Chindiei

FCSB a pierdut trei jucători după Derby-ul cu Dinamo. Vintilă nu va avea la dispoziţie trei titulari contra Chindiei

FCSB

Comentarii

FCSB-Dinamo a adus un punct vicecampioanei României şi trei jucători mai puţin pentru partida din etapa a 13-a contra Chindiei.

Florinel Coman, Răzvan Oaidă şi Ovidiu Popescu au încasat cartonaşe galbene, astfel că cei trei devin indisponibili pentru partida din runda viitoare contra Chindiei Târgovişte.

Coman a primit cel mai uşor avertisment. El a fost penalizat de Istvan Kovacs pentru aplauze ironice la adresa fanilor lui Dinamo, care îi adresau în acel moment scandări rasiste.

De altfel, derby-ul a fost întrerupt în minutul 33, din cauza acestor incidente şi s-a reluat după aproximativ zece minute. La un corner pe care urma să-l execute de pe partea stângă Florinel Coman, fanii dinamovişti au aruncat cu obiecte în teren şi au scandat injurii rasiste şi xenofobe la adresa jucătorului FCSB, respectiv la adresa abitrului Istvan Kovacs. Galeria dinamovistă a scandat: "Ţiganule" şi "Afară cu ungurii din ţară". Kovacs a trimis jucătorii la cabine şi meciul a fost oprit circa zece minute. Arbitrul de centru a fost şi el lovit de un obiect venit din peluza dinamovistă.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare