Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a primit o ofertă de 15 milioane €! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

FCSB a primit o ofertă de 15 milioane €! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o ofertă de 15 milioane de euro pentru Octavian Popescu (20 de ani), "perla" echipei roş-albastre. Gigi Becali (64 de ani) a dat răspunsul pe loc şi a refuzat clubul important din Europa venit pe urmele jucătorului român.

Gigi Becali a răspuns pe loc ofertei de 15 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Oferta venită de la Benfica a fost refuzată de omul de afaceri din Pipera, care a plusat, însă clubul din Portugalia nu a fost de acord să satisfacă pretenţiile financiare ale latifundiarului.

FCSB a primit o ofertă de 15 milioane €! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Octavian Popescu, "perla" FCSB, a fost dorit de Benfica, club care a fost gata să achite 15 milioane de euro pentru transferul jucătorului, însă s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali, scrie ProSport, care mai notează faptul că omul de afaceri a plusat şi a cerut 20 de milioane de euro.

Răspunsul Benficăi a fost "nu". Lusitanii n-au fost de acord să satisfacă pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali, însă interesul pentru Octavian Popescu nu s-a "stins". Conform sursei citate, oficialii clubului Portughez vor rămâne în contact cu agenţii Victor şi Ioan Becali şi vor continua să-l monitorizeze pe fotbalist pentru o eventuală ofertă în vară.

Benfica l-a vândut pe Enzo Fernandez la Chelsea cu 120 de milioane de euro şi l-a dorit pe Octavian Popescu. Cum n-a putut să-l ia, clubul lusitan l-a transferat pe Andreas Schjelderup pentru 9 milioane de euro, de la Nordsjaelland, fotbalist care marcase 10 goluri în 17 meciuri în Superliga din Norvegia.

Octavian Popescu a marcat de două ori şi a livrat şapte pase de gol în 36 de meciuri jucate (2.372 de minute) în toate competiţiile sezonului.

Afla mai multe despre: octavian popescuofertabenficagigi becali 

viewscnt
Articole similare