Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a refuzat să joace la Bucureşti prima manşă cu TSKA 1948 Sofia: ”E un avantaj să joci returul acasă!” | EXCLUSIV

FCSB a refuzat să joace la Bucureşti prima manşă cu TSKA 1948 Sofia: ”E un avantaj să joci returul acasă!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Bulgarii de la TSKA 1948 Sofia ar fi vrut să joace la Bucureşti manşa tur a duelului cu FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, însă ”roş-albaştrii” au refuzat.

La tragerea la sorţi a ţintarului de Conference League, ambele formaţii din Sofia, TSKA şi TSKA 1948, ar fi trebuit să joace în acelaşi timp, contra celor de la Sepsi şi FCSB, în Bulgaria, ceea ce ar fi creat probleme televiziunilor.

FCSB a refuzat cererea bulgarilor

Pentru a ”dribla” această problemă, oficialii celor de la TSKA 1948 au venit cu solicitarea de a juca prima manşă la Bucureşti, pe 27 iulie, pe ”Arcul de Triumf”, iar manşa retur să se joace în Bulgaria, pe 3 august.

  • TSKA 1948 nu va juca pe propriul stadion, deoarece urmează un proces de înlocuire a gazonului.

Cu toate acestea, FCSB a refuzat propunerea ”vecinilor”, aşa că problema a fost rezolvată de către UEFA.

Manşa tur, din Bulgaria, se va juca cu o zi mai devreme decât TSKA-Sepsi, pe 26 iulie, pe stadionul ”Vasil Levski”, unul dintre cele mai mari arene din ţară.

  • Meciul retur va avea loc pe 3 august, la Bucureşti, pe ”Arcul de Triumf”.

Ei ne-au cerut să jucăm primul meci în Bucureşti, dar nu am fost de acord. Nu ştiu dacă e un avantaj să joci primul meci acasă. Cred că încă mai e un avantaj să joci returul acasă, chiar şi fără spectatori. Joci acasă, dormi în patul tău.

Dimensiunile sunt aceleaşi (n.r - despre Arcul de Triumf). E bine să aibă repere. Categoric trebuie să jucăm şi-n campionat, când o să avem posibilitatea. Trebuie să permită şi programul stadionului. E important.

Au vrut să mute meciul, că nu e gata gazonul. Că vor să schimbe gazonul. Nu vor să juca pe stadionul lor, pentru că e unul de o capacitate redusă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: tska sofiabulgariamihai stoica 

viewscnt
Articole similare