Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a revenit în România după umilinţa cu Karagandy din Conference League. Starea de spirit a fotbaliştilor după ce Gigi Becali s-a înfuriat VIDEO

FCSB a revenit în România după umilinţa cu Karagandy din Conference League. Starea de spirit a fotbaliştilor după ce Gigi Becali s-a înfuriat VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB a revenit în România după eliminarea ruşinoasă din turul secund preliminar Conference League. Abătuţi, jucătorii şi oamenii din staff s-au fotografiat cu câţiva fani şi s-au îndreptat spre autocarul care-i aştepta.

Jucătorii de la FCSB, cu capul în pământ după ruşinea din Conference League

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

Joi seara, vicecampioana României a aterizat pe aeroportul din Otopeni. Aşa cum era de aşteptat, starea de spirit a fotbaliştilor nu a fost una bună. Karagandy a produs minunea şi a lăsat-o în afara competiţiilor europene. 

Inclusiv Dinu Todoran a fost vizibil afectat de primul duş rece din cariera de antrenor. 

Acum, cei de la FCSB aşteaptă primele măsuri pe care le va lua Gigi Becali. Finanţatorul a fost dezamăgit de rezultatul de la Erevan şi a anunţat, pentru început, că se va despărţi de Vucur şi Ondrasek, cei care au fost aduşi pentru o strategie în care echipa ar fi jucat în grupele Conference League. Printre cei criticaţi au mai fost Andrei Vlad şi Olimpiu Moruţan. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbdinu todoran 

viewscnt
Articole similare