Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB ar putea juca pe noul stadion Steaua! "Poate e imoral, dar e legal!" Anunţul făcut de comandantul clubului CSA

FCSB ar putea juca pe noul stadion Steaua! "Poate e imoral, dar e legal!" Anunţul făcut de comandantul clubului CSA

Superliga

Comentarii

Comandantul clubului CSA Steaua, colonelul Cristian Petrea, a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace pe noua arenă care se va ridica în Ghencea, precizând că această variantă nu e exclusă, în condiţiile în care vorbim despre un bun ridicat din fonduri publice, ce va putea fi închiriat pe modelul Arenei Naţionale, stadion deţinut de primărie.

Noul stadion Steaua trebuie să fie gata până în 2020, urmând să fie folosit pentru antrenamente de echipele care vor juca la Bucureşti la Euro 2020.

"Intrăm într-o poveste cum e la Craiova. Stadionul de fotbal e construit din fonduri publice. Dacă CSA Steaua îl poate închiria, în anumite perioade, presupun că orice club, nu numai FCSB, poate face această cerere. Poate să joace, asta este legea. Poate ar fi imoral din partea FCSB, dar asta este legea. Acel bun este făcut din fonduri publice", a declarat Cristian Petrea pentru ProSport LIVE.

Stadionul Steaua va avea o capacitate totală de 30.500 de locuri pentru spectatori, o suprafaţă desfăşurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spaţii de cazare pentru sportivi (24 de  camere), 1.070 mp de spaţiu de expunere (muzeu), 980 mp de spaţii comerciale, restaurant  pitch-view / bar sky view.

Durata de realizare a obiectivului este de 25 de luni, iar valoarea totală a investiţiei este de 301,77 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat, prin bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerului Apărării Naţionale.

Afla mai multe despre: stadion steauafcsbarena 

viewscnt
Articole similare