You are here:

FCSB are şase jucători în topul celor mai bine cotaţi jucători din Liga I. Budescu locul 1, pe ce poziţie a coborât Alibec

FCSB are şase jucători în topul celor mai bine cotaţi jucători din Liga I. Budescu locul 1, pe ce poziţie a coborât Alibecgalerie foto

FCSB

Comentarii

Evoluţiile foarte slabe şi accidentările l-au făcut pe Alibec să piardă poziţia de lider în topul celor mai bine cotaţi jucători din Liga 1.

Deşi Gigi Becali şi-ar fi dorit să dea lovitura cu Alibec şi să-l vândă la un club din străinătate pentru 10 milioane de euro, cota acestuia s-a prăbuşit, fiind depăşit de Budescu în topul celor mai valoroşi fotbalişti din campionatul României, potrivit transfermarkt.de.

Băluţa este, poate, cel mai în formă jucător din Liga I, iar acest lucru nu a trecut neobservat. Mijlocaşul ofensiv al Universităţii Craiova se află pe locul trei în top, cotat la două milioane de euro.

Pe lângă Budescu şi Alibec, FCSB mai are patru jucători în top: Florin Niţă, Romario Benzar, Florin Tănase şi Harlem Gnohere.

Ionuţ Nedelcearu (1,5 milioane de euro) este singurul dinamovist care şi-a făcut loc în topul celor mai bine cotaţi jucători din Liga 1.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1alibecbudescu,  

viewscnt
Articole similare