Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB are spirit de locul doi!" A plecat de la CFR, dar rămâne aproape de clujeni. Ironie pentru rivali

"FCSB are spirit de locul doi!" A plecat de la CFR, dar rămâne aproape de clujeni. Ironie pentru rivali

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan a plecat în acest an de la CFR, iar în prezent reprezintă Hermannstadt, însă rămâne în continuare apropiat de echipa din Gruia.

Fostul preşedinte al ardelenilor e încântat că CFR a câştigat al cincilea titlu din istorie şi îi ironizează pe rivalii trupei din Gruia precizând că aceştia nu au spirit de campioni, ci "de locul doi".

"Atât timp cât patronul echipei investeşte şi poate face acest lucru, nu mă tem pentru CFR. La Cluj, cu ajutorul meu, s-a implementat o mentalitate de campion. Un jucător nou, care vine la echipă e copleşit, când vede acea vitrină de la intrare, când vede vestiarele în care au venit Manchester, Roma... Spiritul de campion e important.

Steaua are spirit de locul doi. E realitatea din clasament. Le doresc să facă performanţă, dar nu au făcut...Şi Dinamo a avut spirit de campioană, iar Rednic are idei bune de joc. Totuşi formează o echipă bună, dar nu închegată. Apoi, Craiova are spirit, dar îi lipseşte acel ceva pentru a fi mai sus de locul trei"
, a declarat Iuliu Mureşan pentru ProSport LIVE.

CFR Cluj şi-a adjudecat al cincilea titlu din istorie, duminică seară, după ce a trecut de Craiova, scor 1-0. Precedentele patru trofee au fost câştigate în 2008, 2010, 2012 şi 2018.

Afla mai multe despre: muresancfrliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare