Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are un nou portar! Apariţie surprinzătoare în echipă pentru derby-ul cu Dinamo din Cupa României

FCSB are un nou portar! Apariţie surprinzătoare în echipă pentru derby-ul cu Dinamo din Cupa Românieigalerie foto

FCSB

Comentarii

Staff-ul condus de Bogdan Argeş Vintilă a luat o decizie surprinzătoare pentru derby-ul cu Dinamo, din returul semifinalelor Cupei României. Tânărul portar Mihai Răzvan Udrea, în vârstă de 18 ani, debutează pentru FCSB într-un derby cu Dinamo.

FCSB - Dinamo, derby de totul s-au nimic în Cupa României. LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, miercuri, ora 20:00

Echipa de start a FCSB pentru meciul cu Dinamo din returul semifinalelor Cupei României:

  • R. Udrea - Creţu, Miron, Ov. Popescu, Ionuţ Panţîru - D. Olaru, Vînă, Fl. Tănase - Dennis Man, Ad. Petre, Fl. Coman
  • Rezerve: Toma Niga, Soiledis, Cr. Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Ad. Niţă

FCSB a apelat la Răzvan Udrea în poartă, la meciul din "Ştefan cel Mare", după ce în ultimele săptămâni vicecampionii au apelat la mai mulţi tineri, pentru a-i înlocui pe jucătorii accidentaţi. Pentru Răzvan Udrea, meciul cu rivalii din "Ştefan cel Mare" va însemna şi debutul său la FCSB. 

FCSB, la un pas de o gafă colosală! Eroarea care o putea trimite pe Dinamo în finala Cupei României

Cine este Răzvan Udrea, portarul de 18 ani al FCSB

FCSB are la dispoziţie în acest moment în lupta pentru titlu, trei portari foarte tineri. În condiţiile în care situaţia lui Bălgrădean este deja cunoscută, Vintilă este nevoit să mizeze pe Andrei Vlad (21 de ani) ca titular, în timp ce rezerva sa va fi Toma Niga (22 de ani)

Al treilea portar este Mihai Răvan Udrea, un goalkeeper în vârstă de numai 18 ani, care a fost introdus titular cu Dinamo. 

Udrea s-a născut pe 20 iulie 2001 la Craiova, are 1.86 m şi 75 de kilograme şi este unul dintre cei trei portari de la echipa secundă a clubului, acolo unde mai apără Valentin Slabu şi Klaus Vlăsceanu.

Tânărul goalkeeper este una dintre marile promisiuni ale fotbalului românesc la categoria sa de vârstă, motiv pentru care fanii au reacţionat pozitiv pe reţelele de socializare la auzul veştii că Udrea a fost deja convocat la echipa mare.

Afla mai multe despre: fcsbdinamorazvan mihai udrea 

viewscnt
Articole similare