Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Dinamo, chiar în etapa a doua din noul sezon. EXCLUSIV | Ce spune Ionel Dănciulescu

FCSB - Dinamo, chiar în etapa a doua din noul sezon. EXCLUSIV | Ce spune Ionel Dănciulescu

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu a urmărit alături de Florin Bratu tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1. Dinamo va debuta în noul campionat contra lui FC Voluntari, dar în etapa a doua va juca împotriva FCSB-ului.

Dinamo va debuta în noul sezon contra lui FC Voluntari, duminică, 22 iulie, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport. Ionel Dănciulescu spune că atenţia echipei trebuie concentrată pe acest meci, deşi în următoarea etapă urmează derby-ul cu FCSB:

”Eram şi noi curioşi, am văzut cu toţii că, în etapa a 2-a, jucăm cu FCSB, eternul derby al fotbalului românesc, dar, aşa cum vorbeam şi cu Florin (n.r. Bratu), eu cred că cel mai important este primul meci, prima etapa. Vorbim de meciul împotriva celor de la Voluntari. Trebuie să câştigăm partida respectivă şi după care vom aborda şi celelalte partide tot la victorie”, a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Întrebat despre transferuri, în condiţiile în care Dinamo a avut o campanie destul de modestă, Dănciulescu spune că ar mai putea veni jucători: ”Tot ce se poate. Nu putem să spunem acum că 100% va mai veni cineva, dar în functie de ceea ce îşi mai doreşte şi Florin, vom vedea”.

Afla mai multe despre: ionel danciulescudinamofcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare