Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Dinamo | Peste 400 de opţiuni de pariere la Betano

FCSB - Dinamo | Peste 400 de opţiuni de pariere la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

După finalul nefericit din telenovela ”Ghencea”, FCSB şi-a propus să tragă cât mai multe ”săgeţi” în poarta dinamovistă pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Toate cifrele şi argumentele ne îndeamnă să pariem pe echipa lui Gigi Becali, cu o excepţie.

FCSB - Dinamo, sâmbătă, 21:30, Orange Sport 1

FCSB are un singur dezavantaj în derby-ul cu Dinamo. Meciul se va juca, în premieră, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, unul cu o capacitate redusă. Vor fi până în 8000 de spectatori în tribunele arenei pe care Dinamo îşi joacă meciurile de acasă.

Roş-albaştrii erau obişnuiţi cu cel puţin 20-30.000 de fani la un astfel de derby. Echipa lui Charalambous şi Pintilii are de partea ei mai multe atuuri: lot mult mai valoros, o echipă mai omogenă şi mai în formă, dar şi cu o experienţă net superioară dinamoviştilor.

Chiar şi fără Olaru, incert după accidentarea suferită cu FC U Craiova, FCSB poate alinia un prim ”11” de temut pentru adversari. Aduşi în această vară, Băluţă şi Djokovic vor juca din nou din primul minut. Compagno va reveni în atac, după ce n-a avut drept de joc contra echipei lui Mititelu.

Burcă n-are multe opţiuni, astfel că Dinamo se va baza pe o formulă de start asemănătoare celei de la meciul cu Universitatea Craiova (0-2). FCSB are de partea ei şi statistica ultimelor rezultate directe. În anul în care Dinamo a retrogradat, roş-albaştrii s-au impus cu 6-0 şi cu 3-0. La Betano, avem 402 opţiuni de pariere pentru derby, FCSB are cotă 1.44 să câştige. Ar merita încercat şi un pariu pe victorie la cel puţin două goluri diferenţă a roş-albaştrilor (cotă 2.10 la Betano)

Toţi ochii pe Coman

Lăudat după evoluţia din prima etapă a Superligii (FC U Craiova - FCSB 1-3) când a şi marcat, Florinel Coman este unul dintre principalele pericole pentru poarta lui Golubovic. Coman are cotă 2.30 (Betano) să marcheze şi, dacă ne gândim că el este şi omul care execută penalty-urile la FCSB, ar trebui să o luăm în calcul. Coman este unul dintre cei mai buni pasatori din Superligă. 9 pase decisive a reuşit sezonul trecut. A făcut-o şi în prima etapă, la golul lui Miculescu. Ca să repete această performanţă şi cu Dinamo, Coman are cotă 2.80 (Betano).

Echipe probabile:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic – Şut, Djokovic, Edjouma – Băluţă, Compagno, Coman

Dinamo: Golubovic – Gabriel Moura, Giafer, Bena, Amzar – Roşu, Larrucea, Iglesias, Ghezali – Bani, Abdallah

Afla mai multe despre: pariuribetanofcsb-dinamo 

viewscnt
Articole similare