You are here:

FCSB domină detaşat valorea loturilor din Superligă: ”S-a căscat o prăpastie cum nu a existat vreodată”. Transferul lui Bîrligea i-a dat lui Panduru calculele la titlu peste cap

FCSB domină detaşat valorea loturilor din Superligă: ”S-a căscat o prăpastie cum nu a existat vreodată”. Transferul lui Bîrligea i-a dat lui Panduru calculele la titlu peste cap

FCSB

Comentarii

FCSB este clubul din prima divizie cu cel mai scump lot.

FCSB, lider detaşat

FCSB domină clasamentul din Superliga la capitolul: ”Valoare loturilor”, ba mai mult, după transferul lui Daniel Bîrligea s-a creat o ”prăpastie” între primul loc ocupat de FCSB şi locul secund, unde se află Rapidul.

  • De menţionat că faţă de sezoanele trecute investiţiile lui Dan Şucu au dus Rapidul pe poziţia secundă în acest clasament. Dar nu suficient de mult să îl depăşească pe Gigi Becali.

Cifrele au fost comentat, în direct, la Prima Sport.

Silviu Tudor Samuilă: ”După transferul lui Bîrligea s-a căscat o prăpastie cum nu cred că a existat vreodată între primul loc şi locul 2. Nu îmi aduc aminte să fie aşa diferenţă... Când te uiţi la clasament ai spune că DCSB nu ar trebui să aibă probleme la campionat.

Basarab Panduru: Da, aşa ai zice! Diferenţă mare de tot. Acum o săptămână ziceam că CFR Cluj, acum? Acum când auzi tineri, tineri... La ce lot au, săptămână de săptămână, faci un 11 excepţional şi o bancă sănătoasă, multe echipe n-au şi acum te trezeşti total diferit. Acum dacă mă intrebi pe 4, n-aş zice că nu ar termina! (n.r. râde).

În această vară, au plecat din România fotbalişti valoroşi, precum Florinel Coman (5.25 milioane de euro / de la FCSB la Al Gharafa), Albion Rrahmani (5 milioane de euro / de la Rapid la Sparta Praga), Philip Otele (3.5 milioane de euro / de la CFR Cluj la Al Wahda), Răzvan Sava (2.5 miliaone de euro / de la CFR Cluj la Udinese), Ermal Krasniqi (2 milioane de euro / de la Rapid la Sparta Praga), Karlo Muhar (1.5 miliaone de euro / de la CFR Cluj la Al Orobah) sau Daniel Paraschiv (700.000 de euro / de la Hermannstadt la Oviedo). 

Top 3 cei mai scumpi jucători din campionatul românesc:

  • 1. Darius Olaru - 7 milioane de euro / FCSB / 26 de ani
  • 2. Alexandru Mitriţă - 3.5 milioane de euro / CSU Craiova / 29 de ani
  • 3-4. Florin Tănase - 3 milioane de euro / FCSB / 29 de ani

Afla mai multe despre: fcsbvaloarea loturi superligăpanduru 

viewscnt
Articole similare