Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, două lovituri spectaculoase în cursa pentru titlu. Becali a confirmat mutările: "Fenomen, aşa zic specialiştii"

FCSB, două lovituri spectaculoase în cursa pentru titlu. Becali a confirmat mutările: "Fenomen, aşa zic specialiştii"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat clar derby-ul cu Rapid, duminică seara, iar acum Gigi Becali speră din nou că echipa sa poate cuceri titlul în Superligă. De altfel, latifundiarul din Pipera a şi anunţat două reveniri importante în lotul echipei sale.

La primul meci jucat în Superligă după plecarea lui Nicolae Dică, FCSB a făcut o partidă perfectă în faţa Rapidului. Cu Mihai Pintilii pe banca tehnică, vicecampioana României s-a impus cu 3-1, graţie golurilor marcate de Cordea, Compagno şi Octavian Popescu.

Până să găsească un nou antrenor pentru FCSB, Gigi Becali a anunţat şi două reveniri extrem de importante care vor creşte valoarea lotului pe care îl are acum sub comandă Mihai Pintilii.

"Revine curând şi Iulian Cristea. Din ianuarie vine şi Ovidiu Popescu (n.r. - şi el accidentat), capătăm experienţă şi mai mare de joc.

Avem nevoie de un fundaş central, o să vină oricum şi Cristea, dar ne mai trebuie unul. Cristea e foarte bine, specialiştii zic că e fenomen, că îşi revine repede după accidentare" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

"Problemele noastre sunt tot în compartimentul defensiv. Ne-ar mai trebuie un jucător în centru. Totuşi, Cristea arată din ce în ce mai bine. Sunt şanse foarte mari ca, după perioada de pauză, el să fie integrat deja cu echipa" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Accidentat în vara acestui an, în meciul naţionalei României cu Muntenegru, Iulian Cristea a fost operat, iar primul verdict al medicilor a fost că nu va mai putea juca pentru FCSB în 2022.

Fundaşul central era aşteptat la antrenamentele vicecampioanei României în luna ianuarie, însă, conform declaraţiilor lui Mihai Stoica, Iulian Cristea poate evolua din nou pentru echipa lui Nicolae Dică încă din decembrie.

  • 1,5 milioane de euro valorează Iulian Cristea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Iulian Cristea în cele 119 meciuri jucate pentru FCSB

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare