You are here:

FCSB e de neoprit în Liga I. Reveniri spectaculoase la echipa lui Becali. Veste de ultimă oră primită de vicecampioana României

FCSB e de neoprit în Liga I. Reveniri spectaculoase la echipa lui Becali. Veste de ultimă oră primită de vicecampioana României

FCSB

Comentarii

Problemele de lot ale celor de la FCSB vor fi date uitării în cel mai scurt timp. Echipa patronată de Gigi Becali a primit o veste excelentă, iar doi dintre jucătorii aflaţi pe lista indisponibililor sunt aproape de a reveni în teren.

Bogdan Argeş Vintilă are o serie excelentă de rezultate în Liga I, iar înaintea derby-ului cu CFR Cluj a primit o nouă veste foarte bună. Conform fanatik.ro, Dennis Man şi Olimpiu Moruţan au revenit la antrenamente, iar săptămâna viitoare sunt aşteptaţi chiar să evolueze într-un meci oficial pentru echipa pregătită de Vintilă.

Mijlocaşul adus de la FC Botoşani a prins deja câteva minute pentru FCSB în victoria de la Universitatea Craiova, scor 1-0, în timp ce, Dennis Man va evolua pentru prima dată după două luni. Cei doi sunt aşteptaţi să fie titulari în meciul din Cupa României, din deplasarea de la Metaloglobus.

Becali are planuri mari cu Man la FCSB

Dennis Man s-a accidentat în meciul pe care FCSB l-a pierdut cu FC Botoşani, scor 0-2, în luna iulie, iar acum poate evolua din nou pentru vicecampioana României. Mijlocaşul este aşteptat cu braţele deschise mai ales de patronul echipei. Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că Man se va vinde, în sezoanele următoare, cu zeci de milioane de euro. 

În momentul de faţă, deşi n-a mai evoluat de două luni, Dennis Man este cel mai scump jucător din Liga I. 5,5 milioane este cota mijlocaşului de 21 de ani pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare